❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Evet an itibariyle gumrukleme islemlerinin tamamlandigini sisteme girdiler. Kargo sirketi olarak arasi gosteriyor. Sizce arasin gumrukten teslim almasi kac hafta surer(ya da kac ay)?

Ekler

• IMG_7075.jpeg
    IMG_7075.jpeg
    125 KB · Hit: 74
acayip agir birine vursan bunla karşı taraf gg :kekw: :kekw: bunun şarj gösterisi % lik olarak görme varmı ?

Aula F75 bazen kendi kendine android mod'a geçiyor, tekrardan windows'a almak için fn+w 3-4 saniye basmam gerekiyor bu durumu yaşayan var mı başka?

Aula F75 bazen kendi kendine android mod'a geçiyor, tekrardan windows'a almak için fn+w 3-4 saniye basmam gerekiyor bu durumu yaşayan var mı başka?
Ben yaklaşık 5 saattir falan aralıksız mesai yaparken kullandım. Bu durum ile karşılaşmadım.

Ben yaklaşık 5 saattir falan aralıksız mesai yaparken kullandım. Bu durum ile karşılaşmadım.
Bilmiyorum kendi kendine android mod'a geçmesi bana da anormal geliyor. FN basıp kontrol ediyorum ara ara. sanırım yerleşik hafıza ile alakalı bir problem ya da benim bilmediğim bir ayarı var. Harici olarak klavye muazzam

Switchin aydınlatması alt tarafta ise south oluyormuş, üst tarafta ise north oluyormuş. Aralarındaki farkı bir arkadaş paylaşmış fakat ne kadar önemli bir şey ben bilmiyorum.

Arkadaşlar eskiden sadece klavyeyi getirebiliyoduk şimdi öyle ayarlayınca 670 tl alti gönderilmeyecektir yaziyor sonradan iade etsek falan olur mu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri