1 beyaz 2 gün önce satıldı kaldı 2 beyaz 2 siyahHocam bedavaya satıyorsunuz, umarım elden çıkarırsınız hızlıca. Benim fiyatım yüksek, acelem yok.
1 beyaz 2 gün önce satıldı kaldı 2 beyaz 2 siyahHocam bedavaya satıyorsunuz, umarım elden çıkarırsınız hızlıca. Benim fiyatım yüksek, acelem yok.
aynısını bende yaşadım çok saçmaanormal ödeme tespit etmişler ne alaka anlamadım. canı desteğe yazdım umarım sipariş iptalini iptal(?) ederler veya stoğa tekrar girer. cooler master klavyem garantiye git gel yaşıyo şuan feci lazımdı.
Kanka sana çok kötü bir haberim var, ben 9'unda söy dün benimki de başakşehirdeydi ve şükür gelecek dedim... Akşam güncelleme geldi klavye bursa osmangazi yolunda diye... NE ALAKA OLM GETİRİN ŞU KARGOYU ARTIK6 gündür gümrüğe gelmeyen ürün 1 günde çıkış şubesine geldi. Ürün şu an başakşehir çıkış şubesinde. Bende başakşehirde oturuyorum. Yarın gelir mi? Veya ben yarın gidip alabilir miyim dağıtım şubesine gelirse.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ctrl alt q galiba.
giriyorarada stoğa giriyormu?
Aga gümrükleme tamamlandidan kac gün sonra kargoya verdilerKanka sana çok kötü bir haberim var, ben 9'unda söy dün benimki de başakşehirdeydi ve şükür gelecek dedim... Akşam güncelleme geldi klavye bursa osmangazi yolunda diye... NE ALAKA OLM GETİRİN ŞU KARGOYU ARTIK
Bendede öyle yazıyodu gece sabah geldiKanka sana çok kötü bir haberim var, ben 9'unda söy dün benimki de başakşehirdeydi ve şükür gelecek dedim... Akşam güncelleme geldi klavye bursa osmangazi yolunda diye... NE ALAKA OLM GETİRİN ŞU KARGOYU ARTIK
Yanlış hatırlamıyorsam gümrükleme tamamlandıktan sonra 1-1.5 gün ekstra lojistik firmasını bekledi. Aynı gün aynı saat gümrüğe giren diğer siparişim sabah elime ulaştı ama klavyemi hala bekliyorum :')Aga gümrükleme tamamlandidan kac gün sonra kargoya verdiler
Umarım bana da öyle olur, nerdeyse 1 senedir bozuk klavye kullanıyorum, sıfır ve soru işaretini google dan kopyala yapıştır yapıyorum yeter artııııkBendede öyle yazıyodu gece sabah geldi
Klavye tek seferde geldiydi apex sürekli aktarmadan aktarmaya geçiyor
tam tersi de bana oldu, birkaç gün önce verdim uçaktan indi bile klavye 15 gün oldu şimdi bursaya gitti istanbuldanKlavye tek seferde geldiydi apex sürekli aktarmadan aktarmaya geçiyor
Ben istteyim, benden kaçıyor klavyeAlıntıyı görüntüle
benimde böyle şuan
garip gerçektnr umarım bende de böyle olmaz ben de istanbuldyaımtam tersi de bana oldu, birkaç gün önce verdim uçaktan indi bile klavye 15 gün oldu şimdi bursaya gitti istanbuldan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben istteyim, benden kaçıyor klavye