Baskan keycaps lari nerden aldin. Birde bunlarin isik geçireni varmi ayni bu renkte acaba yaGüzel bi' beyaz yapmak için siyahı feda ettim. Ajazz mouse beklentimin çok altında kaldı.
Alıntıyı görüntüle
Siyahı beyaza beyazı siyaha taktım dostum bir şey almadım.Baskan keycaps lari nerden aldin. Birde bunlarin isik geçireni varmi ayni bu renkte acaba ya
Bence cok iyi olmus boyle keyscap lazim bize hahshsSiyahı beyaza beyazı siyaha taktım dostum bir şey almadım.
Siyah kasa olanın hepsini bence beyaz olana aktar. Değiş tokuş yap yani daha iyi olur gibi. Mavi uyumlu olur alttaki beyaz ile.Harf-sayılar sarı olmasa o da güzel de
yok öyle bir şeysizde de klavyeyinin sag tarafini hareket ettirince gicirdama sesi geliyor mu beyler cevap verirseniz sevinirim
Hahaha ikisi de baya iyi olmuş hocam benceGüzel bi' beyaz yapmak için siyahı feda ettim. Ajazz mouse beklentimin çok altında kaldı.
Alıntıyı görüntüle
https://www.filemail.com/d/pibzhjqrzszmiba burdan bir baksana iade sebebi miyok öyle bir şey
O biraz tuhaf olur sankiSiyah kasa olanın hepsini bence beyaz olana aktar. Değiş tokuş yap yani daha iyi olur gibi. Mavi uyumlu olur alttaki beyaz ile.
Niye umarım gelmez diyorsun ?Aula bitti krallar çok şükür umarım apex gibide bidaha gelmez
Sağdaki garip de soldaki şekilde demiştim zaten. Soldakinin gideri var. Neyse senin yaptıkların daha iyi olmuş.
?Aula bitti krallar çok şükür umarım apex gibide bidaha gelmez