Aula F75 Problemlerim

Skynel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,241
Dostlar inanılmaz bir gecikme hissediyorum nedense kablolu kablosuz fark etmez ve space'i mesela bastığımda ya 2 kez ya da 3 kez basıyor yani bir kere space yapıyorum 3 kere boşluk oluşuyor yazarken
Oyun içerisindeyken bazen space'e basıyorum hiç algılamıyor falan neden yapar bunu çözemez miyim inanılmaz rahatsız etmeye başladı dellenip sipariş edeceğim kablolu bir klavye o olacak artık

usb 3.0 a takiliysa cikartip 2.0 a tak. 3.0 da bende de ayni sey oluyordu. 2.0 da herhangi bir gecikme yok.

bende 0 gecikme var nerdeyse hocam. anakarttaki portlardan birinde takili degil mi?
Anakart portuna değil kasa portuna takılı deli edecek beni ama ilk başlarda böyle bir sorun yoktu sonradan oluşmaya başladı
Switch denedinizmi
Switch dediğiniz nedir
3 kere space yapmak nedir yani double click hadi anladım bildiğimiz bir sorun ama triple click yapıyor resmen

Anakart portuna değil kasa portuna takılı deli edecek beni ama ilk başlarda böyle bir sorun yoktu sonradan oluşmaya başladı

Switch dediğiniz nedir
3 kere space yapmak nedir yani double click hadi anladım bildiğimiz bir sorun ama triple click yapıyor resmen
anakart portunda denedin mi?

Bendede gecikme yok mükkemmel geliyor, anakart üzerindeki portları dene istersen

Yedek switch ile space tusunun switchini degistirmeyi denedin mi?

Bendede gecikme yok mükkemmel geliyor, anakart üzerindeki portları dene istersen
Ama kablolu bağladığımda da sıkıntı olmaması gerekmez mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çıkarttım mesela usb'i yine aynı şeyi yapıyor yani çalışıyor kablolu ama durum aynı

Ama kablolu bağladığımda da sıkıntı olmaması gerekmez mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çıkarttım mesela usb'i yine aynı şeyi yapıyor yani çalışıyor kablolu ama durum aynı
Bendede kablolu

Switch dediğiniz nedir
Kutu içerisinde keycap ve switch çıkarıcı var onu alın ilk önce keycap i çıkarın sonra tırnaklarından bastırarak switchi çıkarın ve kutu içerisinde gelen switchler ile değiştirin ve çıkardığınız yere bi üfleyin pcb ye bişey kaçmış olabilir

Geri