Neler Yeni

AULA F75 Software indirmeli miyim?

Roscoyt

80+
Forumda f75 kullanıp yazılımını indirdikten sonra klavyede bazı tuşlar basmama , bozulma vb. şeyler yaşayanları gördüm sizce klavyenin yazılımını indirmeli miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
bedirhan
Forumda f75 kullanıp yazılımını indirdikten sonra klavyede bazı tuşlar basmama , bozulma vb. şeyler yaşayanları gördüm sizce klavyenin yazılımını indirmeli miyim?
bende yazılımı indirip sorun yaşadım ama sorunların çözümü var sana kalmış inmdirip indirmemek

Copycat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Burak
Aula f75 in yazılımı gördüğüm en kötü klavye yazılımı olabilir bana kalırsa indirme

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
bedirhan
ne sorunları yaşadın ve nasıl çözdün anlabilir misin
renkleri ayarladığımda tuşlara basmıyor klavye çalışmıyor
epomaker x aulaf75 firmware indirip klavyeyi pc ye kabloyla bağlayıp uygulamayı çalıstırıyoruz pass yazısı gelince klavye düzeliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
bedirhan
Aula f75 in yazılımı gördüğüm en kötü klavye yazılımı olabilir bana kalırsa indirme
indirmiştim sildim sırf renkler için indirmiştim onu ayarlayınca (nadiren) klavye bozuluyor uğraşmaya değmez renkler icin

Maethril_

80+ Bronze

Nevermore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Berat
epomakerdaki yazılımı indirdim ben ayarlarımı yaptım herhangi bir sorun yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
bedirhan
Şarjı yüzde olarak gözüküyor mu yazılımda ?
senin sorunu cevaplamadığımı farkettim yazılımda sarjı gözükmüyor yada ben bilmiyorum bluetoothla bağlarsan bakabilirsin sanırım
artı olarak esc tusunun yanındaki led sarjın doluluğunu gösteriyor sanırım (hicbirseyden emin değilim .d)
Mesaj otomatik birleştirildi:

epomakerdaki yazılımı indirdim ben ayarlarımı yaptım herhangi bir sorun yok.
bende ordan indirdim nadiren olsada sorun oluyor

Top Bottom