bende yazılımı indirip sorun yaşadım ama sorunların çözümü var sana kalmış inmdirip indirmemekForumda f75 kullanıp yazılımını indirdikten sonra klavyede bazı tuşlar basmama , bozulma vb. şeyler yaşayanları gördüm sizce klavyenin yazılımını indirmeli miyim?
renkleri ayarladığımda tuşlara basmıyor klavye çalışmıyorne sorunları yaşadın ve nasıl çözdün anlabilir misin
indirmiştim sildim sırf renkler için indirmiştim onu ayarlayınca (nadiren) klavye bozuluyor uğraşmaya değmez renkler icinAula f75 in yazılımı gördüğüm en kötü klavye yazılımı olabilir bana kalırsa indirme
Şarjı yüzde olarak gözüküyor mu yazılımda ?Aula f75 in yazılımı gördüğüm en kötü klavye yazılımı olabilir bana kalırsa indirme
fn ve b tuşlarına basınca sarjı gösteriyor 1 den 0 a kadar 0 100-90 arasında demektir (mantıken öyle olamsı lazım )Şarjı yüzde olarak gözüküyor mu yazılımda ?
epomakerdaki yazılımı indirdim ben ayarlarımı yaptım herhangi bir sorun yok.Forumda f75 kullanıp yazılımını indirdikten sonra klavyede bazı tuşlar basmama , bozulma vb. şeyler yaşayanları gördüm sizce klavyenin yazılımını indirmeli miyim?
senin sorunu cevaplamadığımı farkettim yazılımda sarjı gözükmüyor yada ben bilmiyorum bluetoothla bağlarsan bakabilirsin sanırımŞarjı yüzde olarak gözüküyor mu yazılımda ?
bende ordan indirdim nadiren olsada sorun oluyorepomakerdaki yazılımı indirdim ben ayarlarımı yaptım herhangi bir sorun yok.