Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
yok nesil falan fistanHiç yazmıyor mu arkasında bir şey?
yok nesil falan fistanHiç yazmıyor mu arkasında bir şey?
keycap değişmiceksen yok sanırım
Ufak ses farkı ve southfacing ise tüm keycapslerde ışığı optimal veriyo.Keycaps takmayacaktım zaten, ne gibi bir eksisi var bunun dışında 2. partiye göre acaba?
hocam yeni siyahından sipariş geçtim siyahta da var mı south gelen bilgin var mıUfak ses farkı ve southfacing ise tüm keycapslerde ışığı optimal veriyo.
Ben de siyah aldım güney gelirse beyazınkiyle değiştirecem.hocam yeni siyahından sipariş geçtim siyahta da var mı south gelen bilgin var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
onu da ofiste kullanacağım
heh bide onu soracaktım mesela south olan switchleri diğer north olan beyazla değişsem çalışıyor muBen de siyah aldım güney gelirse beyazınkiyle değiştirecem.
Girişler aynı diye biliyorum. Çalışır bence.heh bide onu soracaktım mesela south olan switchleri diğer north olan beyazla değişsem çalışıyor mu
ben a101'in piranha klavyesini 8 yıl kullandım (VİRGÜL NERDE) aula beni çok uzun süre götürür diye düşünüyorum. Eğer ikinci aldığım south gelirse north olanı satarım. north gelirse de yeni olanı satarım yedeğe gerek yokGerekless, yedek lazimsa al.
enter üstünde virgül DDDben a101'in piranha klavyesini 8 yıl kullandım (VİRGÜL NERDE) aula beni çok uzun süre götürür diye düşünüyorum. Eğer ikinci aldığım south gelirse north olanı satarım. north gelirse de yeni olanı satarım yedeğe gerek yok