merzedez benz
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
güneye bakıyorBüyük ihtimal ledler de alttadır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şu sol üstteki yanıp sönen beyaz ışık nedirgüneye bakıyor
güneye bakıyorBüyük ihtimal ledler de alttadır.
şu sol üstteki yanıp sönen beyaz ışık nedirgüneye bakıyor
Şarj göstergesi. Shift + fn ile kapanıyor.şu sol üstteki yanıp sönen beyaz ışık nedir
başka iş yapacak kısayollar var mı hocam bildiğinŞarj göstergesi. Shift + fn ile kapanıyor.
Sürüm diyince aklıma pubg mobile geldi ers'n ye'n tu'rn'v'day'm
Kılavuzda hepsi yazıyor.başka iş yapacak kısayollar var mı hocam bildiğin
Hocam şöyle söyliyeyim eğer keycaps'ları degiştirmeyeckseniz North olanı daha iyi (Bence!) çünkü soutuh daha çok üste vuruyor gibi iken North daha çok aradaki boşluklara vuruyor ışığı bu sayede daha parlak Daha iyi bir ışık oluyor benim Gördüklerime göre ama yinede elime geçince bakayımKeycaps takmayacaktım zaten, ne gibi bir eksisi var bunun dışında 2. partiye göre acaba?
çinceMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kılavuzda hepsi yazıyor.
Birinci sürüm ingilizce ve ledler üstte ikinci sürümde çince ve ledler aşağı bakıyor.Hocam bu sürüm olayı ne ?
Klavyeye verdik 900tl keycapslere 900tl verecek kadar zengin değilimDimi sanki altta olsa ne olacak![]()
çince![]()
Zaten o kadar para versen de bunun kadar kaliteli keycaps bulamazsın.Klavyeye verdik 900tl keycapslere 900tl verecek kadar zengin değilimHiç gerek yok
Anladım saolun o zaman 1. Sürüm daha iyi ayın 9 unda sipariş verdim bakalım ne gelicek.Birinci sürüm ingilizce ve ledler üstte ikinci sürümde çince ve ledler aşağı bakıyor.
Valla hissiyatı ayrı güzel sesi ayrı güzel beyazın tekerleği azıcık sürtünme yapıyor kurcalanmış gibi gümrükte ama çalıştığı için çokta önemli değil![]()
AULA F75 Three Module Wired+2.4G+Bluetooth Mechanical Keyboard User Manual
Discover everything you need to know about the F75 Three Module Wired 2.4G Bluetooth Mechanical Keyboard with this user manual. Get detailed instructions for setup and usage of this innovative keyboard model.manuals.plus
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Zaten o kadar para versen de bunun kadar kaliteli keycaps bulamazsın.