- Bütçe
- 0100
Hocam Sıfırlamayı denediniz mi Ayrıca kalyenin çalısırken yani açıkken tam bir fotoğrafını paylaşırmısınız ve FN+B'de yapıp paylaşırmısınız fotoSönmüyor üstad
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denedim üstad Bluetooth görmüyor bulunmuyor zaten diğer 2 sini denedim
Hocam Sıfırlamayı denediniz mi Ayrıca kalyenin çalısırken yani açıkken tam bir fotoğrafını paylaşırmısınız ve FN+B'de yapıp paylaşırmısınız foto
Sönmüyor üstad
Denedim üstad Bluetooth görmüyor bulunmuyor zaten diğer 2 sini denedim
Mod değişmiyor üstad sanki kitlendi hiçbir eylem yapılmıyor fn tuşuna bastığında w ve 4 rakamının ışığı yanıyor
Yaptım denedim
Yazabileceğini sanmıyorum hocam adamın direk FN tuşu bozuk yani FN+q muhtemelen çalışmayacaktırbluetooth ile telefonuna bağla fn + q yap bak bakalım telefondan yazabiliyor musun
Bluetooth görmüyor hocam nedense bulmuyor ne telefon ne bilgisayar klavyenin BT gorunmuyorbluetooth ile telefonuna bağla fn + q yap bak bakalım telefondan yazabiliyor musun
fn işlevini yerine getiriyor, arkadaşın sorununu tam olarak anlamadım.Yazabileceğini sanmıyorum hocam adamın direk FN tuşu bozuk yani FN+q muhtemelen çalışmayacaktır
bluetooth taramasını açıyor musun klavyedenBluetooth görmüyor hocam nedense bulmuyor ne telefon ne bilgisayar klavyenin BT gorunmuyor
Fn tuşuna bastığımda w ve 4 rakamının ışığı yanıyor başka bir işlevi yokturfn işlevini yerine getiriyor, arkadaşın sorununu tam olarak anlamadım.
1 rakamının üstüne mavi ışık yanıp sönüyor BT moduna aldığımdafn işlevini yerine getiriyor, arkadaşın sorununu tam olarak anlamadım.
bluetooth taramasını açıyor musun klavyeden
fn + 1e basılı tut hızlı hızlı yanıp söndüğünde tarama yapıyor demektir, o sırada telefondan ya da pcden görünecekFn tuşuna bastığımda w ve 4 rakamının ışığı yanıyor başka bir işlevi yoktur
1 rakamının üstüne mavi ışık yanıp sönüyor BT moduna aldığımda
Nasıl FN Çalışıyor hocam adam FN+B yaptığında şarj göstermeli ama göstermiyor veya renklerde olmuyorfn işlevini yerine getiriyor, arkadaşın sorununu tam olarak anlamadım.
bluetooth taramasını açıyor musun klavyeden
Üstad sorunda o fn bastığımda w ve 4 rakamının ışığı yanıyor ama işlev yapmıyor şarj göstermiyor ışık değiştirmiyor vs vsNasıl FN Çalışıyor hocam adam FN+B yaptığında şarj göstermeli ama göstermiyor veya renklerde olmuyor
Sana özelden yazdığım şekilde resetledin mi klavyeyiFn tuşuna bastığımda w ve 4 rakamının ışığı yanıyor başka bir işlevi yoktur
1 rakamının üstüne mavi ışık yanıp sönüyor BT moduna aldığımda
Hocam ben telefonla yaptığı lmda FN+1'de olmuyordu FN+3 ile yaptım o yüzden 1/2/3 bunları hepsini denesinfn + 1e basılı tut hızlı hızlı yanıp söndüğünde tarama yapıyor demektir, o sırada telefondan ya da pcden görünecek