Aula F87 Pro Şarjını Görme

enthy7

80+
Reaksiyon skoru
123
Arkadaşlar klavyeyi yeni aldım, sesine bayıldım. Önceden Blue switch bir klavye kullanıyordum.

Kendi yazılımını indirip kurdum ancak yazılımda klavyenin şuan yüzde kaç şarja sahip olduğu yeri göremiyorum. Bunun bir yolu var mı?

Bir de ek olarak eski klavyemde tuşların içinden aydınlatma gözüküyordu yani tuşların içinden karanlıkta hangi tuş olduğunu görebiliyordum. F87 Pro'da böyle bir özellik yok mu?

Teşekkürler...

Ekler

• WhatsApp Image 2026-03-09 at 22.37.49.webp
    WhatsApp Image 2026-03-09 at 22.37.49.webp
    132.6 KB · Hit: 20
  • WhatsApp Image 2026-03-09 at 22.37.50.webp
    WhatsApp Image 2026-03-09 at 22.37.50.webp
    92.9 KB · Hit: 18
FN+B yapınca bende gösteriyor.
(AULA F75)

FN+B yapınca bende gösteriyor.
(AULA F75)
sadece ışık şeklinde mi görebiliyoruz yüzdesel olarak göremiyor muyuz? Işık yeşil yanıyor FN+B yapınca. Bu arada tekrar rengi değiştirmek için hangi tuş kombinasyonunu yapıyoruz?

hocam fn+b yapınca görünüyor da çok dümenden şarjını o kısım kırımız olduğunda azanldığını anlayabilirsiniz başka türlü zor , benimki şimdiye kadar 1 kere bitti şarjı ama sürekli takıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar klavyeyi yeni aldım, sesine bayıldım. Önceden Blue switch bir klavye kullanıyordum.

Kendi yazılımını indirip kurdum ancak yazılımda klavyenin şuan yüzde kaç şarja sahip olduğu yeri göremiyorum. Bunun bir yolu var mı?

Bir de ek olarak eski klavyemde tuşların içinden aydınlatma gözüküyordu yani tuşların içinden karanlıkta hangi tuş olduğunu görebiliyordum. F87 Pro'da böyle bir özellik yok mu?

Teşekkürler...
sesi çok hoş yaşadğım sorunları aktarayım kısaca driverı kurmak çok zordu sonrasında mchose x9 pro kulaklık aldım onunla yakın yerlere takınca usbleri takıntı yapıyordu tuşlar bir de şuan u tuşu bazen 2 kere bazen takılı kalıyor [email protected] a mail atıyorum fakat böyle bir mail adresi yok diyor

sadece ışık şeklinde mi görebiliyoruz yüzdesel olarak göremiyor muyuz? Işık yeşil yanıyor FN+B yapınca. Bu arada tekrar rengi değiştirmek için hangi tuş kombinasyonunu yapıyoruz?
Aula'nın kötü yanı bu işte hocam çok zattirizort açıkcası bu şarj olayı. Bir bakıyorsun 100 bir anda 20 falan oluyor. Öbür soru hakkında fikrim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,577
Üyeler
189,870
Son üye
Tibet
Geri