🔥İndirim Aula F87 Pro TÜRKÇE Klavye 1899 TL (200 TL kuponla birlikte 1699 TL - Kontrol edin.)🔥🔥🔥🔥🔥

Beyler kludge k68 var, bazen baglanti yavasliyor oyunlerda sikinti oluyor, buna gecilir mi??

g75 pto iade ettim sonunda kozmetik sorunundan dolayida gecilmez ama yedek alayim dursun dersen alınır fena değil cash back ile bana 1590 a geldi
hocam bnde g75 pro almayı düşünüyordum neden iade ettiniz acaba ? yada 3k civarı öneriniz ne olur.Jet 75 starbust iş görür mü sizce

itopya razer blackwidow v3 tkl indirimi bitti galiba fiyat 3099 tl olarak gözüküyor bi bilgisi olan var mı tekrar indirime girer mi

Tuşlar ışık geçirseydi alırdım valla, büyük enter türkçe gasket klavye bulmak zor

hocam bnde g75 pro almayı düşünüyordum neden iade ettiniz acaba ? yada 3k civarı öneriniz ne olur.Jet 75 starbust iş görür mü sizce
birkaç kusurundan dolayı hocam ama premium hissetiriyor başkada alamıyacağım için bunu aldım cadh back ile 1600 e geldi aula

Bu klavye F87'den iyi midir?
eğer fonksiyonel olaraksa hayır. ama genel özellik anlamında o klavye daha iyi. 8000hz, manyetik switch, hall effect vb tarzı özellikler espor yada profesyonel oyuncular içindir.

eğer fonksiyonel olaraksa hayır. ama genel özellik anlamında o klavye daha iyi. 8000hz, manyetik switch, hall effect vb tarzı özellikler espor yada profesyonel oyuncular içindir.
Fonksiyonellikten kastınız nedir hocam? Ben manyetik switch'in yarattığı 1-2 milisaniyelik farkın çok gamechanger olduğunu düşünmüyorum.

Geri