BALLarDOES
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 191
Beyler kludge k68 var, bazen baglanti yavasliyor oyunlerda sikinti oluyor, buna gecilir mi??
Geçilir.Beyler kludge k68 var, bazen baglanti yavasliyor oyunlerda sikinti oluyor, buna gecilir mi??
hocam bnde g75 pro almayı düşünüyordum neden iade ettiniz acaba ? yada 3k civarı öneriniz ne olur.Jet 75 starbust iş görür mü sizceg75 pto iade ettim sonunda kozmetik sorunundan dolayida gecilmez ama yedek alayim dursun dersen alınır fena değil cash back ile bana 1590 a geldi
bu klavyenin ses testinin olduğu bi video varsa birisi atarsa iyi olur aula f87 pro graywood v4 switch
ben th80 pro kullanıyorum win11'de video durdurabiliyorum.win 11 kullanıyorsan sadece sistem sesini kısıyor eskiden video felan kapatılıyorduu
Aynen ben sırf o yüzden sipariş ettim.Tuşlar ışık geçirseydi alırdım valla, büyük enter türkçe gasket klavye bulmak zor
birkaç kusurundan dolayı hocam ama premium hissetiriyor başkada alamıyacağım için bunu aldım cadh back ile 1600 e geldi aulahocam bnde g75 pro almayı düşünüyordum neden iade ettiniz acaba ? yada 3k civarı öneriniz ne olur.Jet 75 starbust iş görür mü sizce
merak ettimAula Hero 68 He Manyetik Klavye Rapid Trigger Meteor Switch 8000Hz RGB Neon TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aula Hero 68 He Manyetik Klavye Rapid Trigger Meteor Switch 8000Hz RGB Neon TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu klavye F87'den iyi midir?
eğer fonksiyonel olaraksa hayır. ama genel özellik anlamında o klavye daha iyi. 8000hz, manyetik switch, hall effect vb tarzı özellikler espor yada profesyonel oyuncular içindir.Aula Hero 68 He Manyetik Klavye Rapid Trigger Meteor Switch 8000Hz RGB Neon TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aula Hero 68 He Manyetik Klavye Rapid Trigger Meteor Switch 8000Hz RGB Neon TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu klavye F87'den iyi midir?
Fonksiyonellikten kastınız nedir hocam? Ben manyetik switch'in yarattığı 1-2 milisaniyelik farkın çok gamechanger olduğunu düşünmüyorum.eğer fonksiyonel olaraksa hayır. ama genel özellik anlamında o klavye daha iyi. 8000hz, manyetik switch, hall effect vb tarzı özellikler espor yada profesyonel oyuncular içindir.