🔥İndirim Aula F99 Üç Modlu Hot Swap Kablosuz Klavye 2563 TL !🔥(Tam Boy)

Haaa burada daha ucuzmuş, ben trendyol dan baktım. Fiyat farkına değer o zaman. Türkçe mevzusu şöyle, sen klavyeyi bağladığın zaman windows onu türkçe q klavye olarak algılıyor zaten. Sadece tuşun üzerinde ki baskı farklı. Mesela enter tuşunun hemen solunda ki tuş tırnak işareti olarak gözüküyor, ama sen bastığın zaman İ olarak algılanacak. Yani tuşların yerini ezbere biliyorsan bir sorun yaşamazsın, sadece baskı ingilizce düzen.
Olurda alışamazsan türkçe q keycaps alır takarsın.
Teşekkür ederim. Anlaşılır ve çözüm odaklı bir cevap.

Haaa burada daha ucuzmuş, ben trendyol dan baktım. Fiyat farkına değer o zaman. Türkçe mevzusu şöyle, sen klavyeyi bağladığın zaman windows onu türkçe q klavye olarak algılıyor zaten. Sadece tuşun üzerinde ki baskı farklı. Mesela enter tuşunun hemen solunda ki tuş tırnak işareti olarak gözüküyor, ama sen bastığın zaman İ olarak algılanacak. Yani tuşların yerini ezbere biliyorsan bir sorun yaşamazsın, sadece baskı ingilizce düzen.
Olurda alışamazsan türkçe q keycaps alır takarsın.
Gene de küçük shift <>, büyük enter, altgr özledik 🥲
Türkçe klavye yaptırıp getirin artık 90 milyonluk ülkeyiz

F108 pro alasım var benim de. Amazonda olsa keşke diğer sitelerden pek almak istemiyorum

Son düzenleme:
F75 de F99 da çok güzel almanızı tavsiye ederim çok rahat ve kullanışlı bir klavye

Siyah olsa patlatırdım. F75 var ama sıkıldım tam boy istiyorum bu ara

Bi' dönem yine indirime girdiğinde çok beğenmiştim, şimdi yine aynı fiyata gelmiş; sanırım 2K bandına inmeyecek bu model.
Havit gamenote kb884l almıştım, bunu da mı alsam diye düşünüyorum.
LINK bu da güzelmiş ama burası da taksit yapmıyor.

f99 pro aldım gümrükte patlamıştı şimdi bütün modeller her yere geldi moralımı bozuyorlar.

Geri