Yardım Valorant Sistem Kitlenmesi Sorunu

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,255
1 yıldır bu sorunla uğraşıyorum arkadaşlar Vanguard Sistemimi Kitliyor Ne denersem deneyeyim asla çözülmüyor bu sorun sadece sistemde valorant oynarken oluyor çözmek için sistemi bile değiştim ama ona rağmen asla düzelme yok rastgele zamanda sistem kitleniyor tepki vermiyor ve kasanın güç tuşundan kapatıp açmadığım sürece düzelmiyor denediğim şeyleri tek tek yazacağım şimdi böyle bir sorun olamaz gerçekten bu arada yaşadığım sorun genellikle msı anakartlarda oluyormuş ama asus anakartlarda yaşayanlar da var

-Windows 11 Pro/Home ve Windows 10 Pro/Home sürümleri denendi.
-Donanım hızlandırmalı Gpu zamanlaması kapatıp denendi.
-Dinamik Yenileme Hızı Ve Pencereli Oyunlar için İyileştirmeler Kapatıp denendi
-Windows Hızlı Başlatma Kapatıp Denendi.
-Çekirdek Yalıtım Kapatılıp Denendi.
-Bios İşlemci Güç Yönetimi ayarları hepsi denendi
-Expo Kapatılıp Denendi
-Pbo Açık Kapalı Auto Şeklinde Denendi
-Msı Center gibi yazılımlar kurulmadan sistemin en saf haliyle denendi.
-Dahili Grafik Birimi Aktif Edilip Denendi
-Windows Olay İzleme Servisi Kapatılıp Denendi

Aklıma gelen ve şuana kadar denediklerim bunlar benimle aynı sorunu yaşayan ve bu sorunu çözen var mı ?

arkadaşın dediği yüksek ihtimalle bu. Senin sorunun bununla ilgili mi bilmiyorum fakat vanguard ile ilgili çoğu hata secure boot yüzünden oluyor. Denemeni tavsiye ederim.

arkadaşın dediği yüksek ihtimalle bu. Senin sorunun bununla ilgili mi bilmiyorum fakat vanguard ile ilgili çoğu hata secure boot yüzünden oluyor. Denemeni tavsiye ederim.
hocam secure boot açık benim sorunumun bunla alakası yok çünkü benim sorunum van9001 hatası değil direk sistem kitleniyor ve tepki vermiyor ve arkasında hiç bir log dosyası bile bırakmıyor bıraksa belki sorunun kaynağını bulurdum ama bulunamıyor ama yine deniyicem teşekkür ederim

hocam secure boot açık benim sorunumun bunla alakası yok çünkü benim sorunum van9001 hatası değil direk sistem kitleniyor ve tepki vermiyor ve arkasında hiç bir log dosyası bile bırakmıyor bıraksa belki sorunun kaynağını bulurdum ama bulunamıyor ama yine deniyicem teşekkür ederim
Valla hocam aynısı bendede oluyor oynamayı bıraktım bu yüzden bir anda sistem kitleniyor tepki vermiyor gücü kesmem gerekiyor vb. 1 kere log bıraktı ondada vanguard kaynaklı olduğu yazıyordu başkada log göremedim çözümde bulamadım

aynı sorunu bende yaşıyordum valoyu açınca direk pc donuyordu psu kablolarını vs çıkardım temizledim psuya vurdum felan artık sorunsuz donmadan oynuyorum 😂

Valla hocam aynısı bendede oluyor oynamayı bıraktım bu yüzden bir anda sistem kitleniyor tepki vermiyor gücü kesmem gerekiyor vb. 1 kere log bıraktı ondada vanguard kaynaklı olduğu yazıyordu başkada log göremedim çözümde bulamadım
ben de son çareleri tüketiyorum hocam hayır çok para yatırmasam bırakırdım ama bir sürü skin aldım ve severek oynuyordum

1 yıldır bu sorunla uğraşıyorum arkadaşlar Vanguard Sistemimi Kitliyor Ne denersem deneyeyim asla çözülmüyor bu sorun sadece sistemde valorant oynarken oluyor çözmek için sistemi bile değiştim ama ona rağmen asla düzelme yok rastgele zamanda sistem kitleniyor tepki vermiyor ve kasanın güç tuşundan kapatıp açmadığım sürece düzelmiyor denediğim şeyleri tek tek yazacağım şimdi böyle bir sorun olamaz gerçekten bu arada yaşadığım sorun genellikle msı anakartlarda oluyormuş ama asus anakartlarda yaşayanlar da var

-Windows 11 Pro/Home ve Windows 10 Pro/Home sürümleri denendi.
-Donanım hızlandırmalı Gpu zamanlaması kapatıp denendi.
-Dinamik Yenileme Hızı Ve Pencereli Oyunlar için İyileştirmeler Kapatıp denendi
-Windows Hızlı Başlatma Kapatıp Denendi.
-Çekirdek Yalıtım Kapatılıp Denendi.
-Bios İşlemci Güç Yönetimi ayarları hepsi denendi
-Expo Kapatılıp Denendi
-Pbo Açık Kapalı Auto Şeklinde Denendi
-Msı Center gibi yazılımlar kurulmadan sistemin en saf haliyle denendi.
-Dahili Grafik Birimi Aktif Edilip Denendi
-Windows Olay İzleme Servisi Kapatılıp Denendi

Aklıma gelen ve şuana kadar denediklerim bunlar benimle aynı sorunu yaşayan ve bu sorunu çözen var mı ?

valorant destek e yazdın mı

aynı sorunu bende yaşıyordum valoyu açınca direk pc donuyordu psu kablolarını vs çıkardım temizledim psuya vurdum felan artık sorunsuz donmadan oynuyorum 😂
keşke benimki de öyle çözülse vallahi gına geldi bir yane oyun için bu kadar uğraşmamam gerekiyor
Post automatically merged:

valorant destek e yazdın mı
yazdım riot onarım aracı ile log dosyalarını da attım ama bi çözüm bulamadılar tekrar bi bilet göndereceğim son çareleri deniyorum olmazsa hesabı satacağım mecbur cs sarsa cs ye geçerdim ama sarmıyor beni Fps oyunu serüvenim bu kadarmış gel sen 100 bine sistem diz valorantta donsun olacak iş değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,162
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri