Aura Sync Sorunlumu?

Reaksiyon skoru
6,901
Asus rog strix ekran kartım var rgb için bu program şart fakat bu program'dan dolayı bazı forumlar bu forumda dahil sorun yaşanları gördüm neden sorun yaşanırki bu program'dan neye etki ediyor bilgisi olan varmı

Yazilimsal oldugu icin net bisey diyemiyorum bendede sorunlar olusturuyordu
Armoury kullaniyorum oda cok duzgun degilde iste

Aura Sync kaldırıldı yerine Armory Creat geldi. Bir Rgb programına göre sisteme çok fazla uygulama ve hizmet yüklüyor. Bunlar bazen sistemdeki diğer programlarla çakışıyor, sorunlar çıkarabiliyor. Bende sorunlar yaşadım, sinir bozabiliyor. Armory Creat kurarken herhangi bir şekilde sistemde arkada çalışan bir uygulama ya da hizmet olmasın bu şekilde kurarsanız bi sıkıntı çıkma ihtimali düşük.

Aura Sync kaldırıldı yerine Armory Creat geldi. Bir Rgb programına göre sisteme çok fazla uygulama ve hizmet yüklüyor. Bunlar bazen sistemdeki diğer programlarla çakışıyor, sorunlar çıkarabiliyor. Bende sorunlar yaşadım, sinir bozabiliyor. Armory Creat kurarken herhangi bir şekilde sistemde arkada çalışan bir uygulama ya da hizmet olmasın bu şekilde kurarsanız bi sıkıntı çıkma ihtimali düşük.
Evet ya RGB için bi Ton program indiriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,423
Üyeler
190,911
Son üye
Osmanreyz
Geri