Yok knk virüs değil crack olduğu için öyle yani ben çok kullandım bi zararını görmedim ancak kullanmanı önermemArkadaşlar crack Windows 10 kuruldu tarama yaptığımda bu uyarı çıkıyor. Sizce bir sıkıntı olur mu
Neden onermezsinizYok knk virüs değil crack olduğu için öyle yani ben çok kullandım bi zararını görmedim ancak kullanmanı önermem
Neden onermezsiniz
Aynı işlevi görüp arkaplanda 7/24 çalışmayan yazılımlar var mesela cmd tabanlı 1 dk da felan etkinleştirilebilen yazılım kullanıyorum ama windows kaldırma logosu gibi gereksiz olanşardan değil dopru düzgün kalıcı etkinleltiren yazılım istersen atabilirimNeden onermezsiniz
Orijinal gibi mi olur atsanız bir bakayimAynı işlevi görüp arkaplanda 7/24 çalışmayan yazılımlar var mesela cmd tabanlı 1 dk da felan etkinleştirilebilen yazılım kullanıyorum ama windows kaldırma logosu gibi gereksiz olanşardan değil dopru düzgün kalıcı etkinleltiren yazılım istersen atabilirim
Orjinal neyse o oluyor format atınca gidiyor sadece anakarta işlemiyor format attıktan sonra tekrar yapmanız lazım onun haricinde orjinal windows ile herşeyi aynıOrijinal gibi mi olur atsanız bir bakayim
Key alabileceğim güvenilir yer biliyor musunuz ucuz olanAynı işlevi görüp arkaplanda 7/24 çalışmayan yazılımlar var mesela cmd tabanlı 1 dk da felan etkinleştirilebilen yazılım kullanıyorum ama windows kaldırma logosu gibi gereksiz olanşardan değil dopru düzgün kalıcı etkinleltiren yazılım istersen atabilirim
Aldığın keyler de format atınca gidiyor diye biliyorumKey alabileceğim güvenilir yer biliyor musunuz ucuz olan
Format çok atan biri değilim ürün anahtarını değiştir desem key alsam 30 TL ye falan crack olmaktan çıkıyor mu ?Aldığın keyler de format atınca gidiyor diye biliyorum
Hayır gitmiyor. Girdiğin key anakarta işleniyor. Kendim key aldım üstüne defalarca format attım her seferinde otomatik etkinleşti.Aldığın keyler de format atınca gidiyor diye biliyorum