Windows vs MacBook ?

Tablet123

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,319
Bir tanıdığa laptop bakıyorum kendisinin özellikle Windows ya da MacOS kullanmayı gerektirecek bir durumu yok, bu durumda sizce MacBook Air mi daha mantıklı yoksa Huawei Matebook veya Asus Vivobook mu?

Bir tanıdığa laptop bakıyorum kendisinin özellikle Windows ya da MacOS kullanmayı gerektirecek bir durumu yok, bu durumda sizce MacBook Air mi daha mantıklı yoksa Huawei Matebook veya Asus Vivobook mu?
windowsların şarjı az gidiyor günlük kullanım için ben kendime snapdragon x2 alırdım eğer kullanacağım uygulamalara vs uyuyorsa
macbooklara ilerde samsungun s26 ultrada getireceği hayalet ekran gelecekmiş bir de ama daha birkaç sene var

Gündelik işler, dizi film izlemeler, cihazı alıp kafeye gitmeler ortamda şekil gözükmeler istiyorsa mac air çok güzel kullanımı ilk başta garip gelebilir ama alışınca çok basit ve hızlı 6 7 yıl rahat rahat götürür, ama özelleştirme yapmadan duramam her türlü uygulamayı indirip kullanmak isterim pek de maddi durumum yok diyorsa windows daha mantıklı. Oyun için alıyorsa zaten windows alsın geçsin.

Gündelik işler : Mekbuuk 👍
Her türlü işler: Micropzort Vindovs ✅

ekranı daha iyi olur işlemciden emin değilim pili daha kötü olur işte
Ultra 5 125H var mesela baktığım bir cihazda, evet ekran daha iyi Oled var genelde ama MacBook ekranı da üst seviye sayılır sanırım. Pil konusu ne olur emin olamadım MacBook kadar olmaz da onun yarısı kadar falan olur mu en kötü yoksa Baha berbat mı olur o kafa karıştırıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,471
Üyeler
189,092
Son üye
EfLetHaL
Geri