windowsların şarjı az gidiyor günlük kullanım için ben kendime snapdragon x2 alırdım eğer kullanacağım uygulamalara vs uyuyorsaBir tanıdığa laptop bakıyorum kendisinin özellikle Windows ya da MacOS kullanmayı gerektirecek bir durumu yok, bu durumda sizce MacBook Air mi daha mantıklı yoksa Huawei Matebook veya Asus Vivobook mu?
Oyuna gerek yok zaten alternatif Windows cihazlar da düzgün oyun oynatmaz diye tahmin ediyorum ekran kartı olmadığı için.oyun oynanmayacaksa macos çok daha iyi deneyim sunuyor
ekranı daha iyi olur işlemciden emin değilim pili daha kötü olur işteOyuna gerek yok zaten alternatif Windows cihazlar da düzgün oyun oynatmaz diye tahmin ediyorum ekran kartı olmadığı için.
Ultra 5 125H var mesela baktığım bir cihazda, evet ekran daha iyi Oled var genelde ama MacBook ekranı da üst seviye sayılır sanırım. Pil konusu ne olur emin olamadım MacBook kadar olmaz da onun yarısı kadar falan olur mu en kötü yoksa Baha berbat mı olur o kafa karıştırıyor.ekranı daha iyi olur işlemciden emin değilim pili daha kötü olur işte