Hocam Bu Ne Bildiğin G730 Gibi Kartta BakMerhaba başlıktan yazdığım gibi uyguna buldum alınır mı uzun süre dayanır mı
Hocam tek bir görüntü çıkışı olması benim için sorun değil ama uyguna bulunca sorayım dedim hem sonuç olarak 2070 fiyatı güzeldimillet kalitesiz olduğunu söylemiş bencede alma ( ayrıca sadece tek bir görüntü girişi var )Axle RTX 2070 alınır mı?
https://www.incehesap.com/axle-geforce-rtx-2070-itx-ver-1-12-gaming-ekran-karti-fiyati-53006/ Ekran kartı indirimde ve değer mi? İyi marka mı merak ediyorum. Mining+oyun vesaire için kullanacağım.www.technopat.net
bu kartlar bildiğim kadarıyla mining için üretildi. Amd tarafında geçen mining edition gibi. ayrıca kendi özel sürücüsü var zannediyorum onu bulamazsanız sağlıklı çalışmadığına dair bir makale okumuştum
Hocam önemli olan içindeki çip de ne bileyim
Anladım hocambu kartlar bildiğim kadarıyla mining için üretildi. Amd tarafında geçen mining edition gibi. ayrıca kendi özel sürücüsü var zannediyorum onu bulamazsanız sağlıklı çalışmadığına dair bir makale okumuştum
Bütçe Varsa Uzak Dur Yoksa 2060 Super Al GeçHocam önemli olan içindeki çip de ne bileyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anladım hocam