Millenicom' u ararsanız size 75mbit bir paket sunabilirler. Sitelerinde bulunmasa bile.
Ben turknet öneriyorum yaşadığın ile veya ilçeye göre değişiyor verdikleri hız ve hizmet ama altyapı varsa 100mbps alabiliyorsun hemde 85 tlsizce bu paket nasıl 50 mbps yeterli çünkü
Millenicom tercih ederimArkadaşlar aylık maks. 100 TL ile en iyi müşteri hizmetini ve en iyi mbps yi sağlayan paketi veya görseli benimle paylaşırsanız sevinirim.
ben şuan bu interneti superonline tarifesinden aylık 90 tl ye geliyo modem ücreti felan ama yukarda fotoğrafta attığım gibi maks. 75 mbps destekliyo altyapı ama yukarda bakarsanız birde kablonet ss im var orda fiber altyapı bulunuyor diyo sizce kablonette maks. kaç mbps alırım?Kardeşim internet sağlayıcısı öner diyenlere hep aynı cevabı veriyorum. İNternet altyapısı oturduğun yere göre değşiyor. Hatta Mhalle de biel fark ediyor. Ben Türktelekom kullanıyorum bulunduğum mahallede altyapı çok iyi Vaatettikleri hızın %95 ini çok rahat alıyorum düşmüyorda. Daha öncede internet öner diyenlere önerdim daha sonra seni dinledim aldım kötü çıktı diye geri dönüşler aldım. Bence kendi oturduğun yerde kullanıcıların deneyimlerini sorarsan daha iyi bir fikir sahibi olursun.