Wolferya27
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
O zaman size en hızlı internet vericek internet sağlayıcı türk telekomdur.Bildiğim kadarıyla altyapı olmaz ise ne kadar yüksek paket alırsanız alın bir şey değişmez.alt yapı Türk Telekom'un hocam. Adam takarken öyle dedi.
ama benım paketim farklı bu paketi okudum 10 upload veriyor şartlar kısmında yazıyorhttps://www.superonline.net/kampany.../turkcell-fiber-50mbps100mbps-platin-paketler
upload 10 mbps download ilk ay 100 mbps sonraki aylar 50 mbps ben superonline kullanıyorum valorantta pingim 10 yani trde 10 ping alıyorum frankfurtta 40 ping alıyorum cokda memnunum
attığım linkler de ki alt yapı sorgulamayı yapar msıınızama benım paketim farklı bu paketi okudum 10 upload veriyor şartlar kısmında yazıyor
attığım linklerden altyapı sorgulama yapar mısınızhocam millenicom alıcam hemen :d @riwooooc bey gönderdi linki. 100 mbps aylık 97 TL onu alıcam. Büyük ihtimalle
hocam millenicom alıyorum büyük ihtimalle.attığım linkler de ki alt yapı sorgulamayı yapar msıınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
attığım linklerden altyapı sorgulama yapar mısınız
5 Ghz de kullanıyorum hocam kablolu bağlanıyorum. Modem 2 antenli modelini tam bilmiyorum ama Tp link in modeli 2 antenliSuçu ISS'e yıkmak yerine ilk önce evinizdeki etkenlere bakalım.
1. Modeminiz nedir?
2. Kablosuz mu bağlanıyorsunuz? Kablosuz bağlanıyorsanız 2.4 GHz mi yoksa 5 GHz mi kullanıyorsunuz?
kablonetin sayfasına adres bilgilerini girerek altyapı sorgulayabilirsiniz.alt yapı Türk Telekom'un hocam. Adam takarken öyle dedi.