ukufXD
80+
Merhabalar, ben 5 katlı bir apartman dairesinde yaşıyorum internetimi yakın zamanda değiştirmek istiyorum aşırı derece kötü ve şikayetçiyim. İnternetten altyapımı sorgulatıyorum acaba ne hız alırım hangi paket daha avantajlı diye bakarken aklıma bir şüphe düştü. Ben kendi adresimi sorgulattığımda maksimüm alabileceğim hız değerini 13 Mbps olduğu söyleniyor ve sadece bunu Türk telekomudur Türkneti değil hepsi atlyapımın bunu desteklediğini söylüyor . Sonrasında lafı daha fazla uzatmayayım benim aklıma bir şüphe düştü koskoca apartman da acaba komşumun da mı aynı sadece meraktan onu da sorguladım ve gördüklerim karşısında şoke oldum. Ben harici 4 tane komşumun altyapısını teker teker bütün altyapı sorgulayıcı sitelerinde sorgulattığımda hepsinde 100 Mpbs fiber internet destekli yazıyor bunun herhalde sitenin kaynaklı olduğunu düşünüp farklı sitelere de girdim yok değişen bir şey yok hatta apartman no önce 3 yaptım 100 Mbps dedi sonra adresi baştan yazmadan kendi bulunduğum 1. kat yaptım 13 Mbps dedi çıldırıcam bunun çözümü ne neden böyle sadece bir tek ben düşük internet kullanmak zorundayım lütfen yardım edin.