AYT çalışırken nasıl TYT netleri aynı kalır?

Reaksiyon skoru
20
Merhaba, pazartesi günü yoğun şekilde AYT çalışmaya başlayacağım ama AYT çalışırken TYT'ye pek vakit ayırabileceğimi sanmıyorum. TYT netlerimin düşmemesi için ne yapabilirim?

Merhaba, pazartesi günü yoğun şekilde AYT çalışmaya başlayacağım ama AYT çalışırken TYT'ye pek vakit ayırabileceğimi sanmıyorum. TYT netlerimin düşmemesi için ne yapabilirim?
Konuların tamsa branş denemesi çözmelisin.

branş denemesine ayt çalışırken ne kadar vakit kalacak ki? şuanda bir matematik branş denemesi bitirmiş olacağım zaten fende çözüyorum
Her gün her dersin branşını çöz demedim ki tyt fen,sos denemelerinin 20 dknı almaması lazım TR Mat aynı gün çözme vakit gitmesin 2 güne bir çöz, unutkan biri değilsen direkt unutmazsın zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genel denemelere gitmiyorsan git yani yapacak çok bir şey yok :D süreklilik esas.

Her gün her dersin branşını çöz demedim ki tyt fen,sos denemelerinin 20 dknı almaması lazım TR Mat aynı gün çözme vakit gitmesin 2 güne bir çöz, unutkan biri değilsen direkt unutmazsın zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genel denemelere gitmiyorsan git yani yapacak çok bir şey yok :D süreklilik esas.
genel haftada 1 giderim zaten tabii ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,637
Üyeler
186,220
Son üye
Utku Kara
Geri