Ayyıldız Tim Yalancımı?

Mileven

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,725
Ayyıldız Time Yalancı dneıyor sizce? banada yalan gibi geldi cogu videoları

Ne için yalancı deniyor? Anlamadım ya da bu konulara pek yakın olmadığım için çözümleyemedim.

Ayyıldız Time Yalancı dneıyor sizce? banada yalan gibi geldi cogu videoları
Gerçek olsa hayatında bir şey değiştirir mi ?
Yalan ise hayatından bir şey değiştirir mi ?
Cevapların hayırsa salla gitsin.

Gerçek olsa hayatında bir şey değiştirir mi ?
Yalan ise hayatından bir şey değiştirir mi ?
Cevapların hayırsa salla gitsin.
hayır sadece haberlere cıkartılıcak kadar abartıldıgı ıcın merak ettım

Ne için yalancı deniyor? Anlamadım ya da bu konulara pek yakın olmadığım için çözümleyemedim.
Knk bu hacker grubu 2002 den beri kuruldu ve bir çok siber saldırı yaptılar milliyetçi bir grup şu sıralar daha çok düşman kişilerin sosyal medya hesaplarına yaptıkları saldırılardan dolayı herhalde öyle diyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Knk bu hacker grubu 2002 den beri kuruldu ve bir çok siber saldırı yaptılar milliyetçi bir grup şu sıralar daha çok düşman kişilerin sosyal medya hesaplarına yaptıkları saldırılardan dolayı herhalde öyle diyorlar
Galiba

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Galiba
Açıklama için teşekkürler.

Ayyıldız Tim , 2002 yılında kurulan ve devlet adına çalışan "beyaz şapkalı" hacker grubudur. Aşırı milliyetçi olan bu grup dış dünyadan gelen siber saldırılara karşı koyan ve gerekirse istediğimiz her şeyi yaparız sloganıyla bize düşman olan kesime saldıran bir tür devlet kontrolünde teşkilattır. Zamanında Anonymous bizi tehdit ettiğinde ne olduğunu gördük. Ben şuan bunu yazarken bile kim bilir neler neler yapıyorlar ve yapacaklarının sınırı olmadığını düşünüyorum.

Hatta bu forum da konu açılmıştı. Birisi ezan ile dalga geçiyordu. Onu ayyıldız'a mail attık. Birkaç gün sonra hesabı hacklendi.

Bunu diyince aklıma vodeafonu haklediğini sanan çocuk geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,203,226
Üyeler
191,523
Son üye
jeoarmis
Geri