Az Sesli Klavye Önerisi

n7cati

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,264
Bütçe
1000
Selam arkadaşlar şuanki klavyemin sesinden sıkıldığım için ve bir kaç sorun yaşadığım için yeni klavye alma kararı aldım , 1000 tl bütçem var sessiz ama güzel sesi olan bir klavye önerir misiniz?
Rampage, Gamepower gibi kalitesiz markaları önermezseniz sevinirim defalarca kez kullandım hepsinde sorun yaşadım .

Selam arkadaşlar şuanki klavyemin sesinden sıkıldığım için ve bir kaç sorun yaşadığım için yeni klavye alma kararı aldım , 1000 TL bütçem var sessiz ama güzel sesi olan bir klavye önerir misiniz?
Rampage, Gamepower gibi kalitesiz markaları önermezseniz sevinirim defalarca kez kullandım hepsinde sorun yaşadım .
Dostum membran ister misin

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Selam arkadaşlar şuanki klavyemin sesinden sıkıldığım için ve bir kaç sorun yaşadığım için yeni klavye alma kararı aldım , 1000 TL bütçem var sessiz ama güzel sesi olan bir klavye önerir misiniz?
Membran kullanırım dersen Asus TUF K1 kullanıyorum. Fazlasıyla iyi. Membran ama mekanik hissiyatlı. Üzerindeki fonksiyonlar ve aydınlatmalar fazlasıyla fiyatının hakkını veriyor. Yazılım üzerinden de dilediğin gibi ayarlayabiliyorsun.

Dostum şu an kullandığın klavye ne
Gamepower orge ama bozuldu garantiye göndericem gelincede satıcam , daha öncede bir sürü modelini kullandım hep bozuldu bıktım bu gamepower ve rampageden zaten hocam valla , güzel bir klavye önerirseniz sevinirim

teşekkürü sonra edersin çok çok memnunum
İncelemelerine bakıcam hocam teşekkür ederim, birde farklı bir forumda şu klavyeyi önerdiler sizce nasıldır?

Gamepower orge ama bozuldu garantiye göndericem gelincede satıcam , daha öncede bir sürü modelini kullandım hep bozuldu bıktım bu gamepower ve rampageden zaten hocam valla , güzel bir klavye önerirseniz sevinirim
Hocam Asus, Razer, Steelseries gibi markaları tercih ederseniz daha iyi olur. Malzeme kalitesi genel olarak üst düzey olduğundan bozulma şansı da o kadar az oluyor.

Geri