Neler Yeni

Az Sesli Klavye Önerisi

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,746
İsim
Orkun
Hocam valla dürüst olmak gerekirse asusun tüm ürünlerini seviyorum hatta sistem alırken bile ekran kartının asus olmasına özellikle dikkat ettim attığınız klavyeyide görmüştüm çok güzel duruyor sanırım sırf asus olduğu için satın alacağım gibi duruyor teşekkür ederim
İçin rahat olsun dostum Tuf K1 üzmez. Ben bilek desteksiz alıştığım için onu takmadan kullanıyorum. Bilgin olsun bilek desteğini hiç kullanmayacaksan takma çıkarırken tırnakları kırabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz Soylu
İçin rahat olsun dostum Tuf K1 üzmez. Ben bilek desteksiz alıştığım için onu takmadan kullanıyorum. Bilgin olsun bilek desteğini hiç kullanmayacaksan takma çıkarırken tırnakları kırabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun.
Hocam sizin klavyede türkçe karakterleri gönderiyorlar mı (ö,ç,i,ğ,ü,ş harfleri yok gördüğüm kadarıyla)

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,746
İsim
Orkun
Hocam sizin klavyede türkçe karakterleri gönderiyorlar mı (ö,ç,i,ğ,ü,ş harfleri yok gördüğüm kadarıyla)
Ben gamemar dan almıştım k1 ve m3 set şeklinde direk Türkiye versiyonu gönderdiler. Alacağınız yerde ürün açıklamasında Türkçe ya da Türkiye falan diye yazması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,342
Üyeler
161,839
Son üye
bilgisayar müptezeli
Top Bottom