Yanıltmak istemem ama sanırım işlemciye büyük ısınma ve başka sıkıntılar veriyormuş, ama dediğim gibi sadece duyumum budur.neden ?
Yanlış anladın sanırım.Mining'i kendi bilgisayarımda değil sanal makinelerle yapmaktan söz ediyorum,verimli olurmu onu öğrenmek istiyorum.Yanıltmak istemem ama sanırım işlemciye büyük ısınma ve başka sıkıntılar veriyormuş, ama dediğim gibi sadece duyumum budur.
Bilgin yoksa konuşmaYanıltmak istemem ama sanırım işlemciye büyük ısınma ve başka sıkıntılar veriyormuş, ama dediğim gibi sadece duyumum budur.
4 tane batch hesabı kurup ortalama günde 1 dolar ile 2 dolar arasında kazaç sağlamanız mümkündür.Microsoft Azure'nin Deneme Hesabıyla Sanal Makinelerle 1 ay boyunca Etherium Mining yapmak verimli olur mu ?
(Azure GPU Serisi Nvdia Tesla Kartlar)
Kardeşim neticesinde harikulade zarar eder. Sanırım sanal makine kullanırken işlemciden yemiyormuş. Ben işlemciden yiyor zannediyordum.Bilgin yoksa konuşma
Mesaj otomatik birleştirildi:
4 tane batch hesabı kurup ortalama günde 1 dolar ile 2 dolar arasında kazaç sağlamanız mümkündür.
Yani oldukça az.
Zararı nereden edeceğini söyler misin?Kardeşim neticesinde harikulade zarar eder. Sanırım sanal makine kullanırken işlemciden yemiyormuş. Ben işlemciden yiyor zannediyordum.
Yaktığı elektrik en basitindenZararı nereden edeceğini söyler misin?
sanal makinele kişinin elektirğine bağlı değil diye biliyorumYaktığı elektrik en basitinden
400-500w güç çeken her hangi bir pc ile yapılır.Yaktığı elektrik en basitinden