B ehliyetle Ruhsatta 50cc ama normalde 150cc motor polis çevirmesinden geçer mi?

Belge de sahtecilik ne alaka dostum? Sahtecilikte belgeyi kendin hazırlarsın oynarsın üstünde zaten sana belgeyi veren muayene ekibi :)
Ayrıca polis hakkında yukarıda senin yazdığına benzer şeyler yazdım eğer polis muayene belgesini ve ruhsatı hiçe sayıp sana ceza yazmaya kalkarsa veya yazarsa en fazla 1-2 hafta içerisinde itiraz edip ödediğin cezayı geri alırsın yani polis sana cezayı yazınca her şey bitti diye bir şey yok.
kardeş sen bizi mazur gör senin tecrübenle bilginle boy ölçüşemeyiz ne dersen doğrudur başarılar hayatında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer polisin karşısındaki kişi kendi hakkınızı savunamadan afedersin mal mal duruyorsa sorun o kişide kardeşim. Ruhsat bellidir muayene bellidir polis onun dışına çıkıp sana işlem yapamaz eğer yaparsa görevini kötüye kullanmış olur. Herhangi bir cezai işlemde ise ücretini iade alıp şikayetçide olabiliyorsun haberin olsun.
ciddimisin ya ben ilk kez senden duydum bunları çok saol, teşekkür ederim.

Son düzenleme:
kardeş sen bizi mazur gör senin tecrübenle bilginle boy ölçüşemeyiz ne dersen doğrudur başarılar hayatında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ciddimisin ya ben ilk kez senden duydum bunları çok saol, teşekkür ederim.
Rica ederim kardeşim ne demişler bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.

Bu palavracılar ilk polis çevirmesinde altlarına işemesinler, ben nick'imi değiştiririm.

Bu palavracılar ilk polis çevirmesinde altlarına işemesinler, ben nick'imi değiştiririm.
genelde öyle oluyolar zaten :D instagramda çok video izliyolar her şeyi öyle sanıyolar hak savunma ayakları falan, o hak savuna bilenler 100olaydan 1i, delisine denk geldinmi arabanın içine sokuyolar 5dk sonra ismini inutmuş halde iniyosun arabadan sen git de hakkını ara şikayet etmekle uğraş aylarca sürün mahkemelerde :D

Hakkını savunmayı bilmeyen yıkıksan ne yapsan fayda etmez. İstersen her şeyin dört dörtlük olsun korkudan, tırsmaktan, hakkını arayamamaktan ne yapacağını bilemez bunlar :)
Haklı oldukları halde boyun eğmeye razı olmaları bağırttı :LOL:

Hakkını savunmayı bilmeyen yıkıksan ne yapsan fayda etmez. İstersen her şeyin dört dörtlük olsun korkudan, tırsmaktan, hakkını arayamamaktan ne yapacağını bilemez bunlar :)
Haklı oldukları halde boyun eğmeye razı olmaları bağırttı :LOL:
Hayatlarında polisle iki cümle kuramamış adamlar bunlar hocam ne bekliyorsun? Sadece hayal dünyasında kafalarında bir şey kuruyorlar.

Geri