B1 sınıfı motor önerisi

Yeni sistemle birlikte sürücü belgesi almak için istenilen yaş şartları şu şekildedir. M, A1 ve B1 sınıfı ehliyetler istenen minimum yaş sınırı 16. A2, B, BE, C1, C1E, F ve G gibi en çok tercih edilen ehliyetler için 18 yaşını doldurmak gerekiyor. C, CE, D1 ve D1E ehliyeti için isteyen yaş şartı 21.
bu görsel aklındaki bütün soruları giderir.

surucu-belgesi-cesitleri-yas-ve-deneyim.jpg

Aslında başlangıç için motorsiklet değil de scooter bakman daha iyi olur. Şimdi sen okula gidip gelirken şekil şukul olmasını istiyorsun ama daha okulun ilk günü kazaya şahit oldum. Motorcunun hiç suçu yok bütün önlemlerini almış ama bir otobüs şoförü gelip ezip geçmiş ve çocuk ölmüş.
Öğrenmek açısından ve trafikte sorun yaşamamak için scooter bak bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye trafiği motor sürmek için hiç uygun değil.

Aslında başlangıç için motorsiklet değil de scooter bakman daha iyi olur. Şimdi sen okula gidip gelirken şekil şukul olmasını istiyorsun ama daha okulun ilk günü kazaya şahit oldum. Motorcunun hiç suçu yok bütün önlemlerini almış ama bir otobüs şoförü gelip ezip geçmiş ve çocuk ölmüş.
Öğrenmek açısından ve trafikte sorun yaşamamak için scooter bak bence.

Türkiye trafiği motor sürmek için hiç uygun değil.
Öyle bir konuşmuşsunuz ki sanki racingle olan scooterla olmayacak😄

Öyle bir konuşmuşsunuz ki sanki racingle olan scooterla olmayacak😄
Scooterlar genelde yavaş olduğu için trafikte çok bir vasfı olmuyor. Bu yüzden genelde kenardan gittikleri için öğrenme aşamasında diğer tip motosikletlere göre daha güvenli olduğu söylenebilir.

Scooterlar genelde yavaş olduğu için trafikte çok bir vasfı olmuyor. Bu yüzden genelde kenardan gittikleri için öğrenme aşamasında diğer tip motosikletlere göre daha güvenli olduğu söylenebilir.
Cafe racer motorlarda başlangıç için uygun bence. 125CC ne kadar hızlı gidebilir zaten.
Neredeyse aynı güçte olurlar. Scooter vitessiz olduğu için ileride geçeceği motora bir süre alışması süreci olacaktır.

seneye 16 olacağım babama söyledim oda olur dedi onun için motor almayı planlıyorum
B1 sınıfına uygun olsun

Max bütçe 30k
Kardeşim motor alma bak benden sana tavsiye.

Motor İstanbul'da daha tehlikelidir dogal olarak bu kadar abidik trafigi olan bir yerde, Türkiye'nin bomboş bir iline gitseniz daha rahat edersiniz. Hız motorlarının slick tekerleri, sıralı şanzımanları vs. scooter'a kıyasla sürmek için daha sıkıntı dogal olarak.

Eger İstanbul'da ikamet ediyorsanız daha para biriktirip ucuz bir arabaya yönelinilebilir belki malum yukarıda arkadaşların belirttigi gibi motorun zaten her halükarda bazı tehlikeleri vardır.

Geri