B450 Anakartlar Karşılaştırma

Bakın 3600mhz de ankartı fazla zorlamadan oluyorsa ya b450 a pro max yada b450 gaming plus max alacağım aralarındaki fark nedir ve hangisini seçmeliyim birde b550 olunca ne artısı oluyor?

Bakın 3600mhz de ankartı fazla zorlamadan oluyorsa ya b450 a pro max yada b450 gaming plus max alacağım aralarındaki fark nedir ve hangisini seçmeliyim
Görünüş farklı, VRM soğutması farklı, kasa fan girişi sayısı farklı, RGB girişi sayısı farklı vs.
birde b550 olunca ne artısı oluyor?
B550 chipsetli anakartlarda PCIe 4.0 desteği var, bu cepte. Genel olarak B550 chipsetli anakartlarda B450 chipsetli anakartlara göre daha iyi VRM var, tabii bu modellden modele göre değişebilir.
900 ₺'yı B450 chipsetli anakarta vermeyi pek mantıklı görmüyorum, çünkü anakartı kaç yılda bir alıyoruz ve alırken en iyisini almak çok daha iyi olur, o yüzden B550 chipsetli anakart önerdim.

Kötü demedik ki?
Kötü derken onu almak varken niye s2h alayım bütçem okadar sıkışık değil yani.ileridede aynı ramden bir tane daha alacağım oyüzden diyorum anakartı zorlamadan rahat oynıyim yapabileceklerim kısıtlı olmasın yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görünüş farklı, VRM soğutması farklı, kasa fan girişi sayısı farklı, RGB girişi sayısı farklı vs.

B550 chipsetli anakartlarda PCIe 4.0 desteği var, bu cepte. Genel olarak B550 chipsetli anakartlarda B450 chipsetli anakartlara göre daha iyi VRM var, tabii bu modellden modele göre değişebilir.
900 ₺'yı B450 chipsetli anakarta vermeyi pek mantıklı görmüyorum, çünkü anakartı kaç yılda bir alıyoruz ve alırken en iyisini almak çok daha iyi olur, o yüzden B550 chipsetli anakart önerdim.
Teşekkürler anladım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

B550 olarak ne önerirsiniz ve marka olarak ben msi ya biraz daha güveniyorum malzeme olarak daha kalitelimidir?

şu da var b450ler sanırım yeni nesil ryzen 5000 leri desteklemeyecek deniliyor b550 her açıdan karlı

şu da var b450ler sanırım yeni nesil ryzen 5000 leri desteklemeyecek deniliyor b550 her açıdan karlı
Zen 3 mimarili Ryzen işlemcileri destekleyecek dendi, ileride BIOS güncellemeleri çıkacak büyük ihtimal.

Ozaman gigabyte b550 s2h iyi diyorsunuz demi bana göre fiyatıda iyi. Ben msi almaktan yanaydım ama aynı fiyata b450 alacağıma gigabyte b550 alırım zaten genel olarak ta daha iyi.

Ozaman gigabyte b550 s2h iyi diyorsunuz demi bana göre fiyatıda iyi. Ben msi almaktan yanaydım ama aynı fiyata b450 alacağıma gigabyte b550 alırım zaten genel olarak ta daha iyi.
B450m s2h ın b550 olup 5000 mhz destekleyen modeli gibi tabi pci-e 4.0 bios q flash falan ekstra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,159,898
Üyeler
184,243
Son üye
mamiboo
Geri