Ben daha önce de anakart ilgili bir konu açmıştım sağolun siz de yardımcı olmuştunuz. Tuf B450M Pro Gaming düzeyindeki bir anakart sizce nasıl olur?6 çekirdek olarak kalmaya devam ederlerse ve güç tüketimi artmaz ise B450M S2H gibi modeller ile de Ryzen 5 4600 kullanılabilir.
Bütçeden dolayı orta seviye bir B450 alabiliyorum.B550 tavsiye ederim b450 deferi kapanıyor yavaş yavaş
o zaman sıkıntı yok sonrda upgrade edersinBen daha önce de anakart ilgili bir konu açmıştım sağolun siz de yardımcı olmuştunuz. Tuf B450M Pro Gaming düzeyindeki bir anakart sizce nasıl olur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçeden dolayı orta seviye bir B450 alabiliyorum.
Eyvallah. Güç tüketimi aşırı derecede artmaz ise TUF B450(M)-PRO GAMING ile rahatlıkla Ryzen 5 4600 kullanılabilir, belki Ryzen 7 4700(X) de kullanılır ama çıktığında daha net bir cevap verilebilir.Ben daha önce de anakart ilgili bir konu açmıştım sağolun siz de yardımcı olmuştunuz. Tuf B450M Pro Gaming düzeyindeki bir anakart sizce nasıl olur?
Hocam güç tüketimi artmaz ise kullanılabilir ama 3700x i bazı B450 chipsetli anakartlar kaldıramıyor 4.nesil i nasıl kaldıracak6 çekirdek olarak kalmaya devam ederlerse ve güç tüketimi artmaz ise B450M S2H gibi modeller ile de Ryzen 5 4600 kullanılabilir.
"Bazı" demişsin işte, TUF B450(M)-PRO GAMING'teki VRM kalitesi kötü değil, ROG STRIX B450-E GAMING ile aynı işte, soğutma farkı vardır birazcık ama.Hocam güç tüketimi artmaz ise kullanılabilir ama 3700x i bazı B450 chipsetli anakartlar kaldıramıyor 4.nesil i nasıl kaldıracak
B550 defteri de 1 seneye kapanacakB550 tavsiye ederim b450 deferi kapanıyor yavaş yavaş
Neden? B550-X570 daha senelerce kral olacakB550 defteri de 1 seneye kapanacak
Msi b450m-a pro Max için ne düşünüyorsun reis"Bazı" demişsin işte, TUF B450(M)-PRO GAMING'teki VRM kalitesi kötü değil, ROG STRIX B450-E GAMING ile aynı işte, soğutma farkı vardır birazcık ama.
ölü soket ölü. AM5+DDR5 seneye geliyor. Gayet de defteri dürülecek hepsininNeden? B550-X570 daha senelerce kral olacak
mangalMsi b450m-a pro Max için ne düşünüyorsun reis