önerebileceğiniz bir anakart varmı f/p olarakTabii ki de uymaz, o anakart AMD AM4 soket işlemciler ile uyumludur, belirttiğiniz işlemci için FCLGA1700 soket anakart almalısınız.
z serisi alıp o.c yapmalısın hocam hakkın vermek istiyorsanönerebileceğiniz bir anakart varmı f/p olarak
ddr4ddr4 ram mi kullanacaksınız DDR 5mi?
ekran kartını değiştirdiğim için işlemcim düşük kaldı işlemci olarak r53600 kullanıyorum intel'e geçmek istiyorum bütçede 2.500/3.000 arasıbütçe belirtir misin?
tam performansını almak istiyorsan ddr5 almalısın ama sen bilirsin
AMD anakart Intel işlemci
Minimum Z690 al..
Bulunur ama bence o işlemcinin gakkı Z serisi anakart...ekran kartını değiştirdiğim için işlemcim düşük kaldı işlemci olarak r53600 kullanıyorum intel'e geçmek istiyorum bütçede 2.500/3.000 arası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fiyat olarak çok fazla daha uygun birşeyler bulunmaz ?
O sırada işlemci soğutucusuz serisi alıp o.c yapmalısın hocam hakkın vermek istiyorsan
h 610 m h 660m kulanıla bilir bios güncelemesiyle kullanılabilirekran kartını değiştirdiğim için işlemcim düşük kaldı işlemci olarak r53600 kullanıyorum intel'e geçmek istiyorum bütçede 2.500/3.000 arası
b550 al hocam direk k serisine bulaşma bence o.c yapmiycaksan.ekran kartını değiştirdiğim için işlemcim düşük kaldı işlemci olarak r53600 kullanıyorum intel'e geçmek istiyorum bütçede 2.500/3.000 arası
o anakartı inceledim ama usb sayısı çok az olduğu için hiç sıcak bakmadım ekstra bi usb çoğaltacıda kullanmak istemiyorumh 610 m h 660m kulanıla bilir bios güncelemesiyle kullanılabilir
hocam ben amd kurtulmak için çabalıyorum hiç gerek yok öyle işlere intelinde bi tadına bakalımb550 al hocam direk k serisine bulaşma bence o.c yapmiycaksan.