B450M S2H bu listede nerede?

Ben TRAY işlemcilere güvenemiyorum hazır sistem olmadıkça.

Tier F de işte. Kötü anakart.

öyle ne yazık ki.
Kankam kullandın mı bir de sertifika ve yazılımını biliyor musun anlamadığım şu 2 şey karşılaştırıyorsun biri daha iyi oldu diyelim o zaman diğeri kötü olmuyor senin beğendiğin diğerinden daha iyi oluyor ve prime neden kötü bir anakart bana söyler misin gerçekten anlamıyorum bazı insanlar hemen biri bişey dedim mi aynen heee falan yapıyor

Kankam kullandın mı bir de sertifika ve yazılımını biliyor musun anlamadığım şu 2 şey karşılaştırıyorsun biri daha iyi oldu diyelim o zaman diğeri kötü olmuyor senin beğendiğin diğerinden daha iyi oluyor ve prime neden kötü bir anakart bana söyler misin gerçekten anlamıyorum bazı insanlar hemen biri bişey dedim mi aynen heee falan yapıyor
İyi de ben karşılaştırdığımız ana karta göre kötü diyorum. Yukarda belirtim bu ana kartların alayı 2700X altı işlemcilerde çok sorun yaşamadan götürür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazı basit örnekler teknik detaya girmeden; daha az sıcaklık sensörü, uzun süredir konuştuğumuz mosfet soğutucu olmaması, 4+2 VRm (ki bu daha az bir rakam), PCI E 1 slotunu ekran kartın kapatıyor diye tahmin ediyorum, ha tabii iyi yönleri de var ASUS’un VRm leri sanırım. Ha bir de ödüllü bios falan filan. @LegendX

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,692
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri