haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,576
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dragon daha kötü adamlar kutu tasarlamamış bile ve pahalı.Prime’ın kötü olduğunu biliyordum dragondan ne haber?
Dragon daha kötü adamlar kutu tasarlamamış bile ve pahalı.Prime’ın kötü olduğunu biliyordum dragondan ne haber?
dragon zaten b450m-k sadece makyajlı hali toptan sattıkları için kutusu yok tray işlemci gibiDragon daha kötü adamlar kutu tasarlamamış bile ve pahalı.
Ama en nihayetinde 2700X altına hepsi kullanılır sadece fazla para verip parasına rağmen kötü olmasını istemediğim için (hiç değilse daha iyileri varken) öneri yapıyorum.Dragon daha kötü adamlar kutu tasarlamamış bile ve pahalı.
Prime kötü değil.Prime’ın kötü olduğunu biliyordum dragondan ne haber?
öyle ne yazık ki.Prime kötü değil.
Kankam kullandın mı bir de sertifika ve yazılımını biliyor musun anlamadığım şu 2 şey karşılaştırıyorsun biri daha iyi oldu diyelim o zaman diğeri kötü olmuyor senin beğendiğin diğerinden daha iyi oluyor ve prime neden kötü bir anakart bana söyler misin gerçekten anlamıyorum bazı insanlar hemen biri bişey dedim mi aynen heee falan yapıyoröyle ne yazık ki.
İyi de ben karşılaştırdığımız ana karta göre kötü diyorum. Yukarda belirtim bu ana kartların alayı 2700X altı işlemcilerde çok sorun yaşamadan götürür.Kankam kullandın mı bir de sertifika ve yazılımını biliyor musun anlamadığım şu 2 şey karşılaştırıyorsun biri daha iyi oldu diyelim o zaman diğeri kötü olmuyor senin beğendiğin diğerinden daha iyi oluyor ve prime neden kötü bir anakart bana söyler misin gerçekten anlamıyorum bazı insanlar hemen biri bişey dedim mi aynen heee falan yapıyor
Bazı basit örnekler teknik detaya girmeden; daha az sıcaklık sensörü, uzun süredir konuştuğumuz mosfet soğutucu olmaması, 4+2 VRm (ki bu daha az bir rakam), PCI E 1 slotunu ekran kartın kapatıyor diye tahmin ediyorum, ha tabii iyi yönleri de var ASUS’un VRm leri sanırım. Ha bir de ödüllü bios falan filan. @LegendXKankam kullandın mı bir de sertifika ve yazılımını biliyor musun anlamadığım şu 2 şey karşılaştırıyorsun biri daha iyi oldu diyelim o zaman diğeri kötü olmuyor senin beğendiğin diğerinden daha iyi oluyor ve prime neden kötü bir anakart bana söyler misin gerçekten anlamıyorum bazı insanlar hemen biri bişey dedim mi aynen heee falan yapıyor