emirunluturk
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Valo girecektim oyuna girdigimde secure boot enabled hatasi aldim ve biosa girdim sonra aktif ettim kaydedip ciktin ve pc calisiyordu ama ekran acilmadi
Kötü haberi verme vakti. Halen siyah ekrandaysa çok yüksek ihtimalle Gigabyte'larda olan Secure Boot sorununu yaşadın. Bu sorun BIOS sıfırlanmasıyla falan çözülemiyor. Ya UEFI destekli başka ekran kartı bulman gerek (%100 çözüm olmayabiliyor) ya da anakartı garantiye göndertip tekrardan BIOS'u yazdırtacaksın.Valo girecektim oyuna girdigimde secure boot enabled hatasi aldim ve biosa girdim sonra aktif ettim kaydedip ciktin ve pc calisiyordu ama ekran acilmadi
knkm galiba servise göndermen lazım anakartı yeniden bios yazılması lazım ama tam bilemiyorumValo girecektim oyuna girdigimde secure boot enabled hatasi aldim ve biosa girdim sonra aktif ettim kaydedip ciktin ve pc calisiyordu ama ekran acilmadi
Garantisi bitti bi bilgisayarciya versem olur mu?Kötü haberi verme vakti. Halen siyah ekrandaysa çok yüksek ihtimalle Gigabyte'larda olan Secure Boot sorununu yaşadın. Bu sorun BIOS sıfırlanmasıyla falan çözülemiyor. Ya UEFI destekli başka ekran kartı bulman gerek (%100 çözüm olmayabiliyor) ya da anakartı garantiye göndertip tekrardan BIOS'u yazdırtacaksın.
Garantisi yok bilgisayarciya versem yapabilir mi?knkm galiba servise göndermen lazım anakartı yeniden bios yazılması lazım ama tam bilemiyorum
Bilgisayarcıya kasayı götürüp başka UEFI destekli ekran kartıyla görüntü alabilme olasılığın yüksek hocam.Garantisi bitti bi bilgisayarciya versem olur mu?
Yeni ekran karti mi almak zorundayim yaniBilgisayarcıya kasayı götürüp başka UEFI destekli ekran kartıyla görüntü alabilme olasılığın yüksek hocam.
Yok hocam. Görüntü geldikten sonra kendi ekran kartını tekrardan takıp kullanabilirsin.Yeni ekran karti mi almak zorundayim yani
Masraftan korkuyorum acikcasi ondan boyle tepki verdimYok hocam. Görüntü geldikten sonra kendi ekran kartını tekrardan takıp kullanabilirsin.
%95 başka UEFI destekli ekran kartıyla görüntü alırsın hocam. Aldıktan sonra Secure Boot ayarını yaparsın. Sonra ekran kartını takıp sistemi gene bir çalıştırırsın. Sorunsuz açılacaktır.Masraftan korkuyorum acikcasi ondan boyle tepki verdim
knkm sanmıyorumGarantisi bitti bi bilgisayarciya versem olur mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Garantisi yok bilgisayarciya versem yapabilir mi?
Bu dediğim şekilde dene hocam:@Emre Zengin merhaba ben senin dediğin işlemi yaptım ve açtım askere gitmiştim ondan biraz geç ilgilenebildim bilgisayar açık ancak hala valorantta secure boot hatası alıyorum onun çözüm yolu var mı acaba?