Destekliyor da bu ürünü alman daha mantıklı olur. Pcie 3.0 o yuva. Dramlı sabit sorunsuz hız alırsın.B550 A Pro Anakartımın 2. m2 yuvasına görseldeki gibi bir şey almayı düşünüyorum destekler mi acaba ?
Okuma/yazma hızı çok düşük önerdiğiniz markanın diğerini alsak ne gibi bir sorun oluşur acaba ?Destekliyor da bu ürünü alman daha mantıklı olur. Pcie 3.0 o yuva. Dramlı sabit sorunsuz hız alırsın.
En alttaki slot pcie 3.0 desteklediği için aşağı yukarı 3000mb okuma yazma hızı alacaksın.Okuma/yazma hızı çok düşük önerdiğiniz markanın diğerini alsak ne gibi bir sorun oluşur acaba ?
B550 A Pro Anakartımın 2. m2 yuvasına görseldeki gibi bir şey almayı düşünüyorum destekler mi acaba ?
Bu m2 ssd de dram olsa on numara olurdu. Plus olanında ve g2 de var dram.Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
o modelde dram var mıydı bilmiyorum valla , varsa düşünülebilir.Bu m2 ssd de dram olsa on numara olurdu. Plus olanında ve g2 de var dram.