B550-A PRO VS B550 GAMING PLUS

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
9,272
İki anakart arasında kaldım,
B550-A PRO olan sıfır
B550 GAMING PLUS 6 aylık 2.5 sene garantili ama hiç kurulmamış, kullanılmamış yani.
B550-A PRO 968₺
B550 GAMING PLUS 1000 lira + param güvende hizmet bedeli.
Değer mi?

İkisi aynı anakart aslında. Sadece görünüşte biraz fark var. Sana kalmış.

İkisi aynı anakart aslında. Sadece görünüşte biraz fark var. Sana kalmış.
2. el olması korkutuyor beni biraz, ne de olsa anakart üstünde bir sürü küçük materyal var alınmış falan olabilir diye.
Ama param güvendeyle alacağım test imkanım var, nasıl anlayabilirim ve nasıl test edebilirim?

2. el olması korkutuyor beni biraz, ne de olsa anakart üstünde bir sürü küçük materyal var alınmış falan olabilir diye.
Ama param güvendeyle alacağım test imkanım var, nasıl anlayabilirim ve nasıl test edebilirim?
Kimse kolay kolay uğraşmaz onunla.
Zaten öyle bir şey yapsalar anakart çalışmaz. Gerekli olmasa koymazlar o parçayı dimi?

Param Güvende'ye güveniyorum açıkçası, üstünden bir parça çalınmışsa anlayamam değil mi?
Parça çalınmışsa derken? Sıkıntısı olsa çalışmaz kart. 2-3 gün test etme süren var. Son saatlere kadar ürünü onaylama iyice sağına soluna bak.

Parça çalınmışsa derken? Sıkıntısı olsa çalışmaz kart. 2-3 gün test etme süren var. Son saatlere kadar ürünü onaylama iyice sağına soluna bak.
Kondansatör, direnç vs işte.
Bence çalışır ama ilerde sıkıntı çıkarır gibi geliyor ama doğrusu nedir bilmiyorum.

Fiyat farkına değecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ucuz olanı alın.

Geri