Neler Yeni

Çözüldü✓ B550 anakart önerisi istiyorum

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam
steamcommunity.com/id/z0rden
Bütçe
3000
Ryzen 5600de kullanmalık anakart istiyorum biraz daha geleceğe dönük olsun diye B550 almaya karar kıldım (PCİ 4.0) sarı sitede 3000e MSİ B550 Gaming V3 gördüm ama herhalde PCİ 3.0ı var o yüzden vazgeçtim sıfıra MSİ B550M PRO-VDH var ama ses kartı herhalde Gaming V3ün yanına yaklaşamaz iyice kafam karıştı o yüzden bana tamamen PCİ 4.0 destekleyen (ekran kartı ve SSD) İEM kullanacağım içinde güzel bir entegre ses kartı olan bir anakart önerirseniz sevinirim iyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci el sıfır fark etmez

Ryzen 5600de kullanmalık anakart istiyorum biraz daha geleceğe dönük olsun diye B550 almaya karar kıldım (PCİ 4.0) sarı sitede 3000e MSİ B550 Gaming V3 gördüm ama herhalde PCİ 3.0ı var o yüzden vazgeçtim sıfıra MSİ B550M PRO-VDH var ama ses kartı herhalde Gaming V3ün yanına yaklaşamaz iyice kafam karıştı o yüzden bana tamamen PCİ 4.0 destekleyen (ekran kartı ve SSD) İEM kullanacağım içinde güzel bir entegre ses kartı olan bir anakart önerirseniz sevinirim iyi forumlar.

İkinci el sıfır fark etmez

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam
steamcommunity.com/id/z0rden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 400 TL farka değer mi peki PRO VDHın da kendine göre artıları var bunun da var birde chipset link falan filan varmış x570de PCI 4.0 iken b550de PCI 3.0 gösteriyor çok farkı var mıdır yoksa gereksiz mi?

Bu paraya Asus Prime B550M-K,DS3H ve PRO VDH var Asusta 3.2 gen 2 usb var DS3Hta 8 faz soğutma Msida ise ses kartı biraz daha iyi gibi birde SSD soğutması var cidden kafam çok karıştı

8 faza gerek yok gibi OC ile uğraşmayacağım Asusun USB standardı iyi ama hiç soğutma bloğu falan yok çirkin duruyor PRO VDH alacağım gibi duruyor

Biraz az yardım etseydiniz çok yardımcı oldunuz 😄

Son düzenleme:
Top Bottom