Öneri B550 Vision D ile X570 Unify

evo 970 plus 1tb nvme kullanacağım 1 tane slot.Onun dışında 1tb HDD dosyalarım için kullanmayı düşünüyorum.Yalan söylemek olmasın donanım bilgim kötü değildir ama çok detaylı da bilmiyorum o yüzden pek bir şey yazamıyorum😂
Sana MAG B550 TOMAHAWK bile yeterli olur aslında 🤣.
O kadar düşmeyelim dersen ROG STRIX B550-E GAMING olabilir, veya MPG B550 GAMING EDGE WIFI.

Bir de sana zahmet cevap verirken Cevap tuşuna basıp yazacağını yazarsan çok daha iyi olur, çünkü bu forumda konuya mesaj yazanlar konuyu otomatik olarak takip etmiyorlar, konuya başka bir şey yazılırsa bildirim düşmüyor, ama alıntılarsan/cevaplarsan bildirim düşüyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Sdom
Uyarın için teşekkürler dikkat edeceğim.
Yani x570 özelliklerinden yararlanamayacağım kadar fazla özelliğe sahip gibi.5000 serisine yükselmek istersem b550 bana yeterli olacak mıdır?
Post automatically merged:

Sana MAG B550 TOMAHAWK bile yeterli olur aslında 🤣.
O kadar düşmeyelim dersen ROG STRIX B550-E GAMING olabilir, veya MPG B550 GAMING EDGE WIFI.

Bir de sana zahmet cevap verirken Cevap tuşuna basıp yazacağını yazarsan çok daha iyi olur, çünkü bu forumda konuya mesaj yazanlar konuyu otomatik olarak takip etmiyorlar, konuya başka bir şey yazılırsa bildirim düşmüyor, ama alıntılarsan/cevaplarsan bildirim düşüyor.
az önce beceremedim üzgünüm 🤣🤣🤣

Uyarın için teşekkürler dikkat edeceğim.
Yani x570 özelliklerinden yararlanamayacağım kadar fazla özelliğe sahip gibi.5000 serisine yükselmek istersem b550 bana yeterli olacak mıdır?
Anlattığın şeylere göre çok gerek duymadığın gözüküyor, güzel bir B550 chipsetli anakart işini hayli hayli görür.
az önce beceremedim üzgünüm 🤣🤣
Olur öyle şeyler 🤣.

• Beğen
Reaksiyonlar: Sdom
Anlattığın şeylere göre çok gerek duymadığın gözüküyor, güzel bir B550 chipsetli anakart işini hayli hayli görür.

Olur öyle şeyler 🤣.
B550 Aorus Master VRM > X570 Unify VRM mi?

Üçünün aralarında dağlar yok, ama tabii ki MEG X570 GODLIKE ve X570 AORUS XTREME daha iyi, fiyatları da öyle...
Çok iyimiş la. Ben olsam bu arkadaşın yerinde koşa koşa B550 Aorus Master alırdım.

Çok iyimiş la. Ben olsam bu arkadaşın yerinde koşa koşa B550 Aorus Master alırdım.
İyi de o kadar kaslı bir VRM'e kim ihtiyaç duyar?
Ön USB Type-C yok mesela B550 AORUS MASTER'da :D.

Geri