En çok o önerilmiş gibi gördüm, birde VRM soğutması kaliteliymiş diye. Fazla bilgim yok tabi.Neden b650 peki ?
650 ler ile ilgili AMD şirketlere üretmeyi durdurup 850 + odaklanmalarını söylemiş. 850 ve üzeri öneririm. 11 e 870 bile bulabiliyorsunEn çok o önerilmiş gibi gördüm, birde VRM soğutması kaliteliymiş diye. Fazla bilgim yok tabi.
Saol hocam, baktım sanırım Aorus olan daha iyi. Ancak forumlara baktığımda hala HAWK modeli için daha iyi soğutur demişler, sanırım ATX boyutta olduğu için. Ama Aorusu biraz daha inceleyeceğim belki alırım, tam olarak farkı anlayamadım.
aralarından renk / özellik olarak beğenirsin. çok ayrıntılarına hakim değilim.
B650 Hawk için çok kalite diye okumuştum yanlış mı? 620 ise daha ucuz kartlar değil miydi?B650 çöp 620 nin yanında. Tavsiyem b850dir ama 11k yüksek bence bir anakart için.
620 den başlıyo yukarı gidiyor. en giriş seviyesi diyebilirsin. bunlar tabii model numarası gibi düşün. Markaların ayrı tierları oluyor. Asus prime - tuf - rog gibi. en düşük prime en kaliteli rog gibi düşün. asus prime b650 yi 4-5 k ya bulurken asus rog 650 15 binden başlıyor.Saol hocam, baktım sanırım Aorus olan daha iyi. Ancak forumlara baktığımda hala HAWK modeli için daha iyi soğutur demişler, sanırım ATX boyutta olduğu için. Ama Aorusu biraz daha inceleyeceğim belki alırım, tam olarak farkı anlayamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
B650 Hawk için çok kalite diye okumuştum yanlış mı? 620 ise daha ucuz kartlar değil miydi?
Nediiyooolum reis s*cıp batırmışsın.B650 çöp 620 nin yanında. Tavsiyem b850dir ama 11k yüksek bence bir anakart için.
Sebep?Nediiyooolum reis s*cıp batırmışsın.
Mag B850 Tomahawk Max var dediğine göre ama 3k fazla vermem gerekiyor, fiyatlar şişik. Önerir misin?B650 chipset bir anakart almak yerine B850 chipset anakart almak daha iyi olcaktır.
Gen 5 SSD desteği oluyor
Pcie 5.0 desteği var
B850 chipset daha yeni B650 ye göre.
Ve kasan destekliyor ise ATX boyutta olan anakartlara yönel daha fazla slot oluyor.
9'a arkadaşa b650 tomahawk aldık. Ben B850 tomahawk kullanıyorum.Mag B850 Tomahawk Max var dediğine göre ama 3k fazla vermem gerekiyor, fiyatlar şişik. Önerir misin?