kesin bir bilgi lazım hocamkaldırıır bildiğim kadarıyla cano
www.asus.com
vrmleri yeter mi diye sormak istemiş. a620 en giriş ile 9950x3d kullanmak performans düşürmüyor mu yani?Selamlar,
Anakartın cpu performansına direkt bir etkisi yoktur. CPU soket uyumluluğuna dikkat edilmesi gerekir.
Bahsettiğiniz anakartın cpu uyumluluğu:
Uyumlu tüm işlemciler:PRIME B650M-R - Tech Specs|Motherboards|ASUS Global
PRIME B650M-R is equipped with outstanding features, including DDR5, PCIe 4.0 support, two M.2 slots, Realtek 2.5Gb Ethernet, ports, front USB 5Gbps Type-C®, BIOS FlashBack™, HDMIwww.asus.com
![]()
Compatible processors with Asus PRIME B650M-R
Get compatible processors for Asus PRIME B650M-R. Filter by Core Name, Socket, Integrated Graphics, CPU Cores, Efficiency Core Clock Rate and more.pangoly.com
Kısaca evet 9700x ile uyumludur.
Kaldırır 7800x3d de kaldırır ama soğutucuları biraz önemli olur o zaman8 faz bu anakart çoğu 120W işlemciyi kaldırırr5 9600x veya r7 9700x almayı düşünüyorum b650m r ile tam performans alırmııym
x3d harici her ürünü rahatça kullanırsın 9700x fazla güç çeken bir ürün degil ortalama üstü bir sogutucu ile kullanırsın rahatçar5 9600x veya r7 9700x almayı düşünüyorum b650m r ile tam performans alırmııym
aynen öyle hocamvrmleri yeter mi diye sormak istemiş. a620 en giriş ile 9950x3d kullanmak performans düşürmüyor mu yani?![]()
düşürmese de tam yüke sokamayacağın kadar stabilsizleşir en kötüaynen öyle hocam
Aşağıda elemanın biri anakartın işlemci performansuna etkisi yoktur yazmış ona güvenme yalan. Soruna gelirse kaldırırr5 9600x veya r7 9700x almayı düşünüyorum b650m r ile tam performans alırmııym
evet hocam millet boşunamı para veriyor anakarta herkes a620 alsın ona bakılırsaAşağıda elemanın biri anakartın işlemci performansuna etkisi yoktur yazmış ona güvenme yalan. Soruna gelirse kaldırır