Yardım B850 Tomahawk için Ram Önerisi

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,186
CL30 6000Mhz Sk Hynix A-Die olan ram önerebilir misiniz b850 tomahawk için kronik sorunu olmayan model olmalı

bunu almayı düşünüyorum ama emin değilim

CL30 6000Mhz Sk Hynix A-Die olan ram önerebilir misiniz b850 tomahawk için kronik sorunu olmayan model olmalı

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...d5bu016g-r6000gdla-ddr5-fiyati,397643992.html
tipi de çok güzel bence.

Aynı ram i kullanıyorum, fakat bendeki M-Die. 6200mts CL26 olarak kullanabiliyorum şuan.

memnun musınuz
Stabiliteyi yakalayabilmesi için 1gün uğraştım. Tam istediğim ayarları yapamadım. M-Die olduğu için. Memnunum ama size gelecek olan A-Die çıkarsa tabii ki daha iyi olur. Ben öneri olarak da şunu önerebilirim. Lexarın 2.nesil ramlerinin çok başarılı olduğu okumuştum yinede bir araştırmasını yaparsınız.

Stabiliteyi yakalayabilmesi için 1gün uğraştım. Tam istediğim ayarları yapamadım. M-Die olduğu için. Memnunum ama size gelecek olan A-Die çıkarsa tabii ki daha iyi olur. Ben öneri olarak da şunu önerebilirim. Lexarın 2.nesil ramlerinin çok başarılı olduğu okumuştum yinede bir araştırmasını yaparsınız.

lexar markası iyi midir peki daha önce pek görmedim

Evet güvenebileceğimiz bir marka, ben sorun yaşayan görmedim şuana kadar. Olay markadan ziyade içerisindeki çip olduğu için aklınızda bir kuşku bırakmasın. Yinede bilindik marka isterseniz Gskill aynı ramin fiyatı bayağı bir tuzlu. Attığım ram gayet iyi.

Evet güvenebileceğimiz bir marka, ben sorun yaşayan görmedim şuana kadar. Olay markadan ziyade içerisindeki çip olduğu için aklınızda bir kuşku bırakmasın. Yinede bilindik marka isterseniz Gskill aynı ramin fiyatı bayağı bir tuzlu. Attığım ram gayet iyi.
fiyat iyi ama taksit yapmıyor ya başka sitelerde de pahalı nedense :/

fiyat iyi ama taksit yapmıyor ya başka sitelerde de pahalı nedense :/
En yakın fiyat ve taksit yapabileceğiniz yer sanırım burası.

En yakın fiyat ve taksit yapabileceğiniz yer sanırım burası.
çok teşekkürler hocam alayım bunu o zaman yorumları baya iyi yurtdışında da popüler bir markaymış

A-Die olarak listelenmiş bir msi anakartında. (y) @Brysf

1760122212359.webp

Geri