Neler Yeni

Babam bilgisayarının bozuldugunu nasil zanneder?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ayşegül Hale
Bilgisayar kullanılmayacak hale geldi hala kullanmaya calisiyor ondan ya anlamayacagi sekilde bilgisyarın asla acilmamasini istiyorum ya da gercekten bozmak istiyorum.
Aklıma sadece bataryayı sökmek ya da dışarıdan belli olmayacak şekilde bataryanın giriş kısmının yuvaya oturmasını engellemek geliyor,pc de yazılımsal olarak bir şey yapılabiliyorsa o da iyi olabilir cunku hic bir fikrim yok neyse bilgisayarın icini acmaya calisinca kiriliyor sadece bu iki bölgeyi acabiliyorum.

Ekler

• IMG_20221225_154021.jpg
    IMG_20221225_154021.jpg
    1.5 MB · Hit: 259

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Bilgisayar kullanılmayacak hale geldi hala kullanmaya calisiyor ondan ya anlamayacagi sekilde bilgisyarın asla acilmamasini istiyorum ya da gercekten bozmak istiyorum.
Aklıma sadece bataryayı sökmek ya da dışarıdan belli olmayacak şekilde bataryanın giriş kısmının yuvaya oturmasını engellemek geliyor,pc de yazılımsal olarak bir şey yapılabiliyorsa o da iyi olabilir cunku hic bir fikrim yok neyse bilgisayarın icini acmaya calisinca kiriliyor sadece bu iki bölgeyi acabiliyorum.
Bu konu hakkında Düzgünce konuştun mu babanla?

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mustafa Ödemiş
bence de konusmayı dene. Elinde ki bir mala neden zarar veresin yok yere ?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaş millet hep bilgisayarını bozmak isteyip ailesine iş güç olmak istiyor insan bunu neden ister bilmiyorum al söylüyorum Regedit e gir oradaki system32 dosyalarındaki birsürü dosyaları kurcala sil birdahada açılmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hasan Sönmez
harbiden aga anlamıyorum neden bozmak istersin git konus felan çözülür bir şekilde birde ryzhem sen hayatsız mısın kanka 8500 mesaj ne

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Dostum sanki pc bozulunca baban koşarak yeni pc alacak sana

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ayşegül Hale
Bu konu hakkında Düzgünce konuştun mu babanla?
Evet 1 yıldır aldırmaya calisiyoruz yeni bilgisyar,hep suanda fiyatlar pahali ucuzlayacak nasılolsa o zaman alirim diyo.
Durumunun olmadigini bilsem,gene bir sey demem,ama aşiri ucuk rakamlarda maaş aliyor. ama adamın kendiyle zoru var galiba hep en eskilerini kullanmak istiyor,bir sey aldiginda da başina bir şey gelmeden yenisini almiyor,o boyle bir insandir,ailemle bir zorum yok merak etmeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parayi sokakta mi buldun?ayrica bu kafadaki baban pc bozulunca sana gidip rtx 3060li pc mi alacak saniyorsun?bozulursa yapacagi sey o laptopu gidip mahalledeki pc tamircisine vermek olur.
Bana almayacak,düzgün okusaniza kendisine alsin diye yapiyorum allah allah ya

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Evet 1 yıldır aldırmaya calisiyoruz yeni bilgisyar,hep suanda fiyatlar pahali ucuzlayacak nasılolsa o zaman alirim diyo.
Durumunun olmadigini bilsem,gene bir sey demem,ama aşiri ucuk rakamlarda maaş aliyor. ama adamın kendiyle zoru var galiba hep en eskilerini kullanmak istiyor,bir sey aldiginda da başina bir şey gelmeden yenisini almiyor,o boyle bir insandir,ailemle bir zorum yok merak etmeyin.
Sen genede bu söylediklerini babanlada konuş rica et eğer ısrar ediyorsa vardır bir bildiği senin kötülüğünü düşünecek değilya değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,029,650
Üyeler
163,201
Son üye
Syucesoy
Top Bottom