Neler Yeni

Babam okula gitmediğimi öğrendi

tekken001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
kaanakman
Arkadaşlar bugun sabah annem ile babam evde değildi kendim okula gidecektim ancak çok zor geldi bugünlük gitmiyim dedim. Neyse kuzenimde aynı okulda okuyor babam kuzenimi arayarak gitmediğimi öğrendi sonra beni aradı telefonda biz sana nezaman güvenicez falan dedi. azarladı sonra yüzüme kapattı telefonu. Allah rızası için yardım edin öldürecek bu adam beni

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Eren
Arkadaşlar bugun sabah annem ile babam evde değildi kendim okula gidecektim ancak çok zor geldi bugünlük gitmiyim dedim. Neyse kuzenimde aynı okulda okuyor babam kuzenimi arayarak gitmediğimi öğrendi sonra beni aradı telefonda biz sana nezaman güvenicez falan dedi. azarladı sonra yüzüme kapattı telefonu. Allah rızası için yardım edin öldürecek bu adam beni
Adam haklı hadi gitmedin insan arar yalandan numara yapar ki annesi babası inansın

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mustafa
Adam gibi karşışına çıkıp özür dile. Bahane üretirsen dahada sinirlenir.

tekken001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
kaanakman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adam gibi karşışına çıkıp özür dile. Bahane üretirsen dahada sinirlenir.
Telefonda aradı açtım başım ağrıyor birde seninle uğraşıyorum falan dedi özür dilerim haklsıın dedim yüzüme kapattı

aakif

80+ Bronze
Sen de haketmişsin kanka gidesim gelmedi gitmedim diye bir şey mi var yalan söyleme babana uyanamadım de bari adamın güvenini kırma

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Arnold Ciwardagexer
Önüne çık diz çok elini öp aslanlar gibi özür dile aslanlar gibi cezanı çek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular