Neler Yeni

babam pc almıyor ama parası var

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

TJacks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Can Polat Gökdemir
8 e geçtin herhalde lgs de nitelikli lise kazanırsam PC al diye anlaşma yap
Rac10 kes 1 yıl köpek gibi çalış
Gerçi o zaman dolar 30-40 olur o zamana da parası yetmez

Ya da

Parasına çök (opsiyonel)

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Çocuğa saçma sapan tavsiyeler vermeyin cocuk musunuz nesiniz ya

Kardesim oncelikle sanıyorsam 8. Sınıf olacaksın baban LGS döneminde senin derslerini focuslanmani istiyordur belki bilmediğin başka birşeyler vardır borcu vardır yada borcu olmasinada gerek yok. Sen de biliyorsun günümüz şartlarında birşeyler almak gerçekten çok zor. Benim de bilgisayarım LGS den 1 ay önce falan alinmisti yani sanada aşağı yukarı sınav döneminde yada sinavdan sonra alınacağını düşünüyorum (eğer ki sistemin çok eski bi sistemse)

neurox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Efe
Çocuğa saçma sapan tavsiyeler vermeyin cocuk musunuz nesiniz ya

Kardesim oncelikle sanıyorsam 8. Sınıf olacaksın baban LGS döneminde senin derslerini focuslanmani istiyordur belki bilmediğin başka birşeyler vardır borcu vardır yada borcu olmasinada gerek yok. Sen de biliyorsun günümüz şartlarında birşeyler almak gerçekten çok zor. Benim de bilgisayarım LGS den 1 ay önce falan alinmisti yani sanada aşağı yukarı sınav döneminde yada sinavdan sonra alınacağını düşünüyorum (eğer ki sistemin çok eski bi sistemse)
13 pro max var kanka bilgisayara ihtiyacı olsa 13 pro max gibi PC alır

Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
ragnar oğlu tarkan
Dostum senin yaşlarındayken babam bir tane ders için işyerimizden eski bilgisayar getirmişti ama nasıl bilgisayar içinde ekran kartı yok dahili grafik kartı vardı oda haliyle oyun falan açmıyordu minecraftı bile yani. ondan herhalde 2 sene sonra mı ne işyerinden yine önceden kullanılmış eski bir laptop getirmişti bunda ekran kartı vardı ama fps oyunlarını lowda açıcak kadar, getirme amacı ders içindi ama ben o yaşlarda ilk defa kendi bilgisayarımızdan oyun oynuyordum o da zulaydı ama nasıl oynuyorum deli gibi sabah akşam bu laptopla da bir 3 sene geçmiştir belki tabi bu laptop ısınıyordu darma duman oluyordu heryeri en son bozuldu ve ben bilgisayarsız kaldım o zamanlar bilgisayar felanda almıyorlardı telefonum bile yoktu düşün 16 yaşında felandım herhalde öyle eski bir telefon vardı galaxy s4 miniydi galiba onu kullanıyordum ama hat vs yok youtube fln giriyordu arada pubg fln o zamanlar çok özellik istemiyordu low ayarda kasa kasa oynuyordum sonra gel zaman git zaman korona zamanları internette bir grupla karşılaştım yandex toloka diye bir site vardı ordan dolarla para kazanılıyordu ama bunlar böyle açığını bulmuş gibilerdi yani tam açık sayılmaz ama normalden daha kolay ve hızlı kazanıyorduk korona zamanları bir 3 ay felan onu yapıyordum günde 2-3 bazen 6-7 saat yanlış hatırlamıyorsam 3.5 - 4 arası tl kazanmıştım totalde onlada annemin ufak katkılarıyla ev parasından kenarda ayırdıklarıyla şuan halen kullandığım bilgisayarı aldım ve uzun süre valorant oynadım sonra okullar açıldı ben oynamaya devam ettim taki 12. sınıfın sonuna kadar sonra sıkıldım ayda 1 girmeye başladım genelde youtube vs takılıyordum halende öyle çok nadir oyun açıyorum okul bitti zaten kendi işyerimizde çalışıyorum belli bir birikimim var onlada şimdilik motor vs almayı düşünüyorum. kısacası almıyor diye sitem etmeye gerek yok bazı şeyleri küçük yaşta da olsa kendimiz başarabilmeliyiz istediğimiz şeyi kendimiz alabiliriz ufak desteklerde bulunurlar illaki, hayat önüne kapılar açıyor yeter ki iste .

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
13 pro max var kanka bilgisayara ihtiyacı olsa 13 pro max gibi PC alır
arkadaş haklı 8.sınıfa geçeceksen lgs çalışmanı tavsiye ederim bu forumda çallışmayan onlarca tip var (biri ben olmak üzere) ve pişman oluyorsun dostumbu sene derlere ver kendini iyi lise tuttrup sonrada kendini geliştirmeye bak bende aynı senin gibi babama çok ısrar ettim ki babamın parası olmamasına rağmen bana bir şekilde aldı fakat 1 yıl kullandım sonra oyun oynamayı tamamen bıraktım kendime farklı hobiler buldum onlara odaklandım araştırma yapmaya kitap okumaya odaklandım ve bu gün 2 sene önce olduğumdan çok daha başarılı bir kişiyim bilgi seviyesi arttıkça oyuna ve bilgisayar olan ihtiyaç düşüyor tüm setupumu depremde kaybettim ve şuan 12yıllık bir laptoptan bu mesajı yazıyorum ama emin olki içimde gram oyun oynama isteği yok bir anlık heves olarak geliyor sonrada bilgi seviyeni arttıra bilirsende hiç iz bile bırakmadan kayboluyor bu bilgisayar sevdası yani hiç kendini bunun için sıkıntıya sokma boşver başta derslerin olmak üzere başka hobilere odaklan mümkünsede yapabidiğin kadar seni ileriye götürecek arkadaşlar edin başını pcden kaldıramayan tiplerdende uzak dur derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
ragnar oğlu tarkan
Dostum senin yaşlarındayken babam bir tane ders için işyerimizden eski bilgisayar getirmişti ama nasıl bilgisayar içinde ekran kartı yok dahili grafik kartı vardı oda haliyle oyun falan açmıyordu minecraftı bile yani. ondan herhalde 2 sene sonra mı ne işyerinden yine önceden kullanılmış eski bir laptop getirmişti bunda ekran kartı vardı ama fps oyunlarını lowda açıcak kadar, getirme amacı ders içindi ama ben o yaşlarda ilk defa kendi bilgisayarımızdan oyun oynuyordum o da zulaydı ama nasıl oynuyorum deli gibi sabah akşam bu laptopla da bir 3 sene geçmiştir belki tabi bu laptop ısınıyordu darma duman oluyordu heryeri en son bozuldu ve ben bilgisayarsız kaldım o zamanlar bilgisayar felanda almıyorlardı telefonum bile yoktu düşün 16 yaşında felandım herhalde öyle eski bir telefon vardı galaxy s4 miniydi galiba onu kullanıyordum ama hat vs yok youtube fln giriyordu arada PUBG fln o zamanlar çok özellik istemiyordu low ayarda kasa kasa oynuyordum sonra gel zaman git zaman korona zamanları internette bir grupla karşılaştım yandex toloka diye bir site vardı ordan dolarla para kazanılıyordu ama bunlar böyle açığını bulmuş gibilerdi yani tam açık sayılmaz ama normalden daha kolay ve hızlı kazanıyorduk korona zamanları bir 3 ay felan onu yapıyordum günde 2-3 bazen 6-7 saat yanlış hatırlamıyorsam 3.5 - 4 arası TL kazanmıştım totalde onlada annemin ufak katkılarıyla ev parasından kenarda ayırdıklarıyla şuan halen kullandığım bilgisayarı aldım ve uzun süre valorant oynadım sonra okullar açıldı ben oynamaya devam ettim taki 12. sınıfın sonuna kadar sonra sıkıldım ayda 1 girmeye başladım genelde youtube vs takılıyordum halende öyle çok nadir oyun açıyorum okul bitti zaten kendi işyerimizde çalışıyorum belli bir birikimim var onlada şimdilik motor vs almayı düşünüyorum. kısacası almıyor diye sitem etmeye gerek yok bazı şeyleri küçük yaşta da olsa kendimiz başarabilmeliyiz istediğimiz şeyi kendimiz alabiliriz ufak desteklerde bulunurlar illaki, hayat önüne kapılar açıyor yeter ki iste .
içimde kalmış herhalde anltasım geldi :)

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
olm bu nasıl öneri
Şuan hayatını kurtarmaya yani ders çalışmaya özellikle Türkçe'ye ve yabancı dil öğrenmeye çalış çünkü bu ülkede bilgisayarı hayat kurtarmayacak merak etme hayatını kurtarıp mesleğini aldıktan sonra en iyisinden bir bilgisayar alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca senden büyük kişilerde var bu forumda biraz saygı göster
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okumuş dirsek çürütmüş ve EA alanında üniversite 3. sınıfta okuyan birisi olarak söylüyorum çevremde pişman olan çok kişi var aralarına sen katılma yoksa kafanı duvarlara vurursun

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom