Neler Yeni

Babam sizce bana kaç tl vermeli?

Mustifa

80+ Bronze
Ben diyorum ki'' hafatalık 10 tl verin diyorum'' annem bi anda diyorki ''baban haftalık maaş mı alıyor?'' Diyorimki ''o zaman haftalık veremiyorsunuz bari 40-50 tl verin aylık'' onada diyorlarki ''50 ne çok fazla değilmi?''

Yaşım 13 aylık sizce en ideal kaç tl vermeliler?

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Ben diyorum ki'' hafatalık 10 TL verin diyorum'' annem bi anda diyorki ''baban haftalık maaş mı alıyor?'' Diyorimki ''o zaman haftalık veremiyorsunuz bari 40-50 TL verin aylık'' onada diyorlarki ''50 ne çok fazla değilmi?''

Yaşım 13 aylık sizce en ideal kaç TL vermeliler?
Bursluluk sınavına gir, kazan aylık 360 TL nakit.

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Ben herhalde herkesten fazla alıyorum yaşıma göre 8. Sınıf neredeyse full 20 tl di günlük çokmu 9. sınıf pek yaşayamadım ama ondada 50 falan alıyorum 2 yün 3 gün lazım oldukça alıyordum

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Ben diyorum ki'' hafatalık 10 TL verin diyorum'' annem bi anda diyorki ''baban haftalık maaş mı alıyor?'' Diyorimki ''o zaman haftalık veremiyorsunuz bari 40-50 TL verin aylık'' onada diyorlarki ''50 ne çok fazla değilmi?''

Hocam Ailenizin Ekonomik Durmunu bilmiyorum ama ,

Ona Göre Hebele Hübele Karambole bir yorum yapacağım.
Aylık 50 TL Öyle Çok Büyük bir para değil . Herhangi bir yerde 1 gün Çalışın , Daha Fazlasını Bile Alırsınız.

Yolda 2 Gün dilencilik yapsanız Yine 50 TL'yi Geçer Öyle Söyleyeyim.

Tabi Ailenizin Durumu nasıl , Sosyo Ekonomik Durumunuz nasıl bilemem.
O Yüzden Eğer Yanlış Bir Şey Söylediysem Özür dilerim.

DaffyGraphic

80+ Silver

Çalışın hocam bence.Öyle daha iyi olur gibi.Haftalık 10 tl çok az ya.Aylık 50de çok çok az.Birde bu dönemde :(

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
10 TL ne hocam 10 liraya ne kaldı şimdi.

Top Bottom