Babam tarafından tehdit edildim.

Hocam bana kızmayın ama harbi boş laf yapıyor. Siz her konuşmayı kayda alın her türlü küfür eder birinde. Ettiği gün koşun polise. O senin baban olacak adam gerçekten senin buna kanacağını düşünmüş😂
2. Sınıfa giden kardeşim inanmaz. Sisi galiba s*lak zannetmiş😂
😀😀😀

Herkes biliyor zaten dostum. Anne tarafı hariç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısın da sunacağım delil yok
telefondan diyorsun bu yeterli bi delil illa elimde bişey olsun dersen de konuşmaları kaydet uygulama ile yapamazsan da başka bi telefondan falan kaydet

Arkadaslar babam annemle boşandıktan sonra, annemi zorla eve getirmek icin benim onunla kalmami ve annemi yalnız birakmami istedi.Ben de bunun doğru olmadığını düşünerek kabul etmedim.Bir cok defa tehdit hakaret vb. Seylere maruz kaldım.Kendisi öyle mafya vs da değildir.Ama icimde nedense bi korku var.Etrafimdakiler hic bir sey yapamayacağını sadece konuştuğunu söylüyor, fakat telefonda konustugumuzda sürekli bağırıyor küfürler vs vs.Sizce ne yapmalıyım? Korkum nasıl gider ?
Zorla eve getirme sonrası kötü şeyler olabilir. Polise gitmeni öneririm

Arkadaşlar bu korkumu nasıl yenebilirim ? Suan o benim yanıma gelmezse ben giderim evine diyor.

Arkadaşlar bu korkumu nasıl yenebilirim ? Suan o benim yanıma gelmezse ben giderim evine diyor.
Hocam olduğun yere gelirse ve şiddete baş vurursa yapacak bir şey yok gücün yetiyorsa döveceksin. Bence siz işinizi sağlama almalısınız, konuşmanın ses kaydını alıp gidin polise.

Kanka o kadar düşürme kendini seni mi istiyor yanına ne derdi elemanın.
Beni istiyor sebebi ise annemi yalnız bırakıp eve geri dönmesini sağlamak.Gercekten çok yoruldum stressten hasta oluyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam olduğun yere gelirse ve şiddete baş vurursa yapacak bir şey yok gücün yetiyorsa döveceksin. Bence siz işinizi sağlama almalısınız, konuşmanın ses kaydını alıp gidin polise.
Gücüm yeter yeterde içimde bir korku var bu beni zayıflatıyor.O olmasa xaten hic bir sıkıntı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,734
Üyeler
189,142
Son üye
halil851
Geri