nereden bulabilirim hocam internetten söylesem baya sürer gelmesi başka önerin var mıdır kolay bulunabilecek lazımsa araba modelinide yazabilirimSaf deriden yapılmış araba anahtarlığı olabilir.
Vitese tesbihArkadaşlar merhaba yarın babalar günü ve babama bir hediye almak istiyorum arabasına çok düşkün olduğu için arabayla ilgili bir hediye alayım dedim sizce ne almalıyım önerilerinizi bekliyorum.
arabanın heryeri tesbih boncuk dolu araba manuel olsa alırdım da otomatiğe yakışmıyorVitese tesbih
valla hocam İstanbulda olsam yapardım ama şuan giresundayım yakınlarda falan hiç peugeot bayisi yok herhangi bir bayi yok o yüzden zor biraz başka önerin varsa açığımArabanın markasına göre yetkili bayi veya servisine gidip durumu anlatın. Onlarda orjinal,kaliteli anahtarlıklar oluyor.Rica edin size bir tane satabilirler.
Birazdan dışarı çıkıcam çarşıda dolaşıcam gözüme güzel gelen bir kaç şey alacağım.Arabasını her gün yıkıyor aslında kaliteli temizlik ürünü biliyorsanız arayıp bulabilirim marka yazarsanız veya ürün onlardan alırsam mutlu olacağını düşünüyorum.Hatırlamak bile hediyedir.Arabanın ilk yardım seti var mı? Aksesuarcıya gidip gördüğünüz kaliteli işe yarar araba ile ilgili bir çok ürün var.Parfüm bile hatırlamaktır.Bakın ucuz çakma ürünler değilde iş gören kaliteli ürünler mutlaka vardır.Tuning işi yapanlar ve aksesuarcılarda.
Ben araç yıkama makinesi aldım muazzam bir şey ve ucuzArkadaşlar merhaba yarın babalar günü ve babama bir hediye almak istiyorum arabasına çok düşkün olduğu için arabayla ilgili bir hediye alayım dedim sizce ne almalıyım önerilerinizi bekliyorum.
Henüz bir aracım olmadığı için tavsiyede bulunamıyorum.Ama aksesuarcıya giderseniz işleten size gayet yardımcı olacaktır.Birazdan dışarı çıkıcam çarşıda dolaşıcam gözüme güzel gelen bir kaç şey alacağım.Arabasını her gün yıkıyor aslında kaliteli temizlik ürünü biliyorsanız arayıp bulabilirim marka yazarsanız veya ürün onlardan alırsam mutlu olacağını düşünüyorum.