Neler Yeni

Öneri Babama araba ile alakalı bir hediye almak istiyorum

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Arkadaşlar merhaba yarın babalar günü ve babama bir hediye almak istiyorum arabasına çok düşkün olduğu için arabayla ilgili bir hediye alayım dedim sizce ne almalıyım önerilerinizi bekliyorum.

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Saf deriden yapılmış araba anahtarlığı olabilir.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saf deriden yapılmış araba anahtarlığı olabilir.
nereden bulabilirim hocam internetten söylesem baya sürer gelmesi başka önerin var mıdır kolay bulunabilecek lazımsa araba modelinide yazabilirim

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Arabanın markasına göre yetkili bayi veya servisine gidip durumu anlatın. Onlarda orjinal,kaliteli anahtarlıklar oluyor.Rica edin size bir tane satabilirler.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
arabanın heryeri tesbih boncuk dolu araba manuel olsa alırdım da otomatiğe yakışmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arabanın markasına göre yetkili bayi veya servisine gidip durumu anlatın. Onlarda orjinal,kaliteli anahtarlıklar oluyor.Rica edin size bir tane satabilirler.
valla hocam İstanbulda olsam yapardım ama şuan giresundayım yakınlarda falan hiç peugeot bayisi yok herhangi bir bayi yok o yüzden zor biraz başka önerin varsa açığım

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Hatırlamak bile hediyedir.Arabanın ilk yardım seti var mı? Aksesuarcıya gidip gördüğünüz kaliteli işe yarar araba ile ilgili bir çok ürün var.Parfüm bile hatırlamaktır.Bakın ucuz çakma ürünler değilde iş gören kaliteli ürünler mutlaka vardır.Tuning işi yapanlar ve aksesuarcılarda.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Hatırlamak bile hediyedir.Arabanın ilk yardım seti var mı? Aksesuarcıya gidip gördüğünüz kaliteli işe yarar araba ile ilgili bir çok ürün var.Parfüm bile hatırlamaktır.Bakın ucuz çakma ürünler değilde iş gören kaliteli ürünler mutlaka vardır.Tuning işi yapanlar ve aksesuarcılarda.
Birazdan dışarı çıkıcam çarşıda dolaşıcam gözüme güzel gelen bir kaç şey alacağım.Arabasını her gün yıkıyor aslında kaliteli temizlik ürünü biliyorsanız arayıp bulabilirim marka yazarsanız veya ürün onlardan alırsam mutlu olacağını düşünüyorum.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
Bunu bide bi aksesuarcıya gidip sor hocam çok daha yardımcı olacaklardır

brsokcu

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba yarın babalar günü ve babama bir hediye almak istiyorum arabasına çok düşkün olduğu için arabayla ilgili bir hediye alayım dedim sizce ne almalıyım önerilerinizi bekliyorum.
Ben araç yıkama makinesi aldım muazzam bir şey ve ucuz

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Birazdan dışarı çıkıcam çarşıda dolaşıcam gözüme güzel gelen bir kaç şey alacağım.Arabasını her gün yıkıyor aslında kaliteli temizlik ürünü biliyorsanız arayıp bulabilirim marka yazarsanız veya ürün onlardan alırsam mutlu olacağını düşünüyorum.
Henüz bir aracım olmadığı için tavsiyede bulunamıyorum.Ama aksesuarcıya giderseniz işleten size gayet yardımcı olacaktır.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Henüz bir aracım olmadığı için tavsiyede bulunamıyorum.Ama aksesuarcıya giderseniz işleten size gayet yardımcı olacaktır.
teşekkürler önerilerin için

Ysuflix

80+ Gold
Araç bakım ürünü almak istersen medcar oto bakım ürünlerini öneririm. Seramik wax, plastik wax, lastik parlatıcı, susuz motor temizleme çok güzel ürünleri var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,377
Üyeler
164,658
Son üye
OnlyParvis