Neler Yeni

Babama bir şey olurmu?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Arkadaşlar Babamla beraber bir mağazaya gitmiştik babam yerde düştü sonra 1-2 hafta sonra kolum sancıyor dedi. Sonra hastaneye gitti, doktor iltihap kaçmış demiş. Krem ve 2 tane ilaç vermiş sizce babamın kolunu kaybetme gibi bir durumu var mı? Araştırdım da kemik iltahabı falan varmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tufan Kürşat
Allah hayırlı şifalar versin. Moralinizi bozmayın.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arkadaşlar Babamla beraber bir mağazaya gitmiştik babam yerde düştü sonra 1-2 hafta sonra kolum sancıyor dedi. Sonra hastaneye gitti, doktor iltihap kaçmış demiş. Krem ve 2 tane ilaç vermiş sizce babamın kolunu kaybetme gibi bir durumu var mı? Araştırdım da kemik iltahabı falan varmış.
herhangi bir kesik,yara olmadan düşmeyle iltihap kapılmaz. iltihap varsa onun başka bir sebebi vardır. ayrıca forumda doktor olsa bile teamviewerla babana bağlanıp teşhis mi koyacak? buraya konu açacağına doktora gitmeye ikna et.

rapstarjustercik

80+ Bronze
Sağlık durumunuzu ne olduğu belirsiz sözde internet doktorlarından değil hakiki hastane doktorundan öğrenmeniz daha iyi olur.

Tre-x

80+ Silver

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Bu tarz konularda hep aynı şeyi söylüyorum geçmiş olsun babanız adına üzüldüm ancak biz doktor değiliz yanlış bilgi vermeyelim.
O yüzden lütfen babanızın durumunu bir doktora sorun.(Ayrıca konuyu konu dışına açarsanız daha iyi olur)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Top Bottom