Babama bir şey olurmu?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Arkadaşlar Babamla beraber bir mağazaya gitmiştik babam yerde düştü sonra 1-2 hafta sonra kolum sancıyor dedi. Sonra hastaneye gitti, doktor iltihap kaçmış demiş. Krem ve 2 tane ilaç vermiş sizce babamın kolunu kaybetme gibi bir durumu var mı? Araştırdım da kemik iltahabı falan varmış.

Arkadaşlar Babamla beraber bir mağazaya gitmiştik babam yerde düştü sonra 1-2 hafta sonra kolum sancıyor dedi. Sonra hastaneye gitti, doktor iltihap kaçmış demiş. Krem ve 2 tane ilaç vermiş sizce babamın kolunu kaybetme gibi bir durumu var mı? Araştırdım da kemik iltahabı falan varmış.
herhangi bir kesik,yara olmadan düşmeyle iltihap kapılmaz. iltihap varsa onun başka bir sebebi vardır. ayrıca forumda doktor olsa bile teamviewerla babana bağlanıp teşhis mi koyacak? buraya konu açacağına doktora gitmeye ikna et.

Sağlık durumunuzu ne olduğu belirsiz sözde internet doktorlarından değil hakiki hastane doktorundan öğrenmeniz daha iyi olur.

Bu tarz konularda hep aynı şeyi söylüyorum geçmiş olsun babanız adına üzüldüm ancak biz doktor değiliz yanlış bilgi vermeyelim.
O yüzden lütfen babanızın durumunu bir doktora sorun.(Ayrıca konuyu konu dışına açarsanız daha iyi olur)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,083
Üyeler
185,026
Son üye
DoublonS35
Geri