hocam bende çok beğendim ama kasa beni çok şüphelendiriyor ordaki kasalardan hangisi en temizi bu markayı hiç önermiyorlardı sistem yakıyor vs diyeBu ne güzel lan
hocam bende çok beğendim ama kasa beni çok şüphelendiriyor ordaki kasalardan hangisi en temizi bu markayı hiç önermiyorlardı sistem yakıyor vs diyeBu ne güzel lan
o zman aloırsınız ve hemen sonra paran olduğunda soğutucu alırsınege bölgesindeyim çok sıcak ama odamda 7/24 vantilatörler durdugumdan serin oluyor
hocam çok etiket attım kusura bakmayınhocam
o zman aloırsınız ve hemen sonra paran olduğunda soğutucu alırsın
Ben almaya gidiyom bunu hadi eyvallahadamın alacağı sistemle aynı özellikler ve dah ucuz diye atttım
Korkunun ecele faydası yokhocam bende çok beğendim ama kasa beni çok şüphelendiriyor ordaki kasalardan hangisi en temizi bu markayı hiç önermiyorlardı sistem yakıyor vs diye
az buz para deil ama hocam biraz araştırın isterseniz sizdeBen almaya gidiyom bunu hadi eyvallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
Korkunun ecele faydası yok
Haklısınız ama kaç yıldır 9100f gtx1650 ile dolaşıyorum, gına geldi. Kasa sıkıntılı dediniz sanırım. Yapacak bir şey yok adamlar başka seçenek koymamış. SSD verbatim 1tb 5000/4500 yapıp alacağım benaz buz para deil ama hocam biraz araştırın isterseniz sizde
hocam 8 yıldır intel hd graphics ile dolaşıyorum o yüzden gereğinden fazla özenli haraket ediyorum şuanda ve bu kasa için cidden yorumlar çok kötü istiyorsanız montajsız alın extra kasa alıp montajlayınHaklısınız ama kaç yıldır 9100f gtx1650 ile dolaşıyorum, gına geldi. Kasa sıkıntılı dediniz sanırım. Yapacak bir şey yok adamlar başka seçenek koymamış. SSD verbatim 1tb 5000/4500 yapıp alacağım ben
Ne zaman kasa almayı düşünsem aklıma ilk bitfenix nova mesh gelir. Dediğiniz çok mantıklı aslında. Montajsız alıp kasayı değiştirmek. Lakin bu sefer elimde 3 kasam olacak...hocam 8 yıldır intel hd graphics ile dolaşıyorum o yüzden gereğinden fazla özenli haraket ediyorum şuanda ve bu kasa için cidden yorumlar çok kötü istiyorsanız montajsız alın extra kasa alıp montajlayın
26 kya cok guzel 4060 lı sistemler var onlara yonelAlıntıyı görüntüle
şöyle yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:
psu ve soğutucu önerilerinizi bekliyorum ben beğenmedim çünkü gamepower ürünlerini
Kardeş psu markası önemli kasa değil anla artık psu powerbost gamepower olmayacakhocam bende çok beğendim ama kasa beni çok şüphelendiriyor ordaki kasalardan hangisi en temizi bu markayı hiç önermiyorlardı sistem yakıyor vs diye
İleriye dönük diye alıyorsan Intel alırsan hata yaparsın 15. Nesil 1800 soket yapısını destekliyor ya amd al yada amd alhazır sistemler hep ddr4 oluyo vatanda
arasında fark var 7500f açık ara daha iyihocam çok etiket attım kusura bakmayın
sizin attığınız çok hoşuma gitti de iki işlemci arasında çok fazla fark var mıdır sizce intel i5 12400f ile amd r5 f7500f arasında? ve kasa işi dediğim şekilde mi yoksa sıkıntı çıkmaz mı